|
Nu esti logat.
Sanii vara-3#39 2007-07-17 21:56:35
Re: Sanii varanu am pilozitate excesipe pe corp ,ce am este blond nu prea se vede pe mine ma derajeaza firele din jurul sanilor!deci la un endocrinolog treb sa merg.ok merci pt raspuns!va pup Offline #40 2007-07-17 23:22:39
Re: Sanii vara
mie din contra iubi imi zice sa nu mai fiu complexata ca's frumosi si ma indeamna sa fac...eu'i zic ca nu de complexe...din principiu... 6 ani de dragoste Offline #41 2007-07-17 23:25:03
Re: Sanii varaDa nu e vorba de complex ca nu sunt deloc complexata de sanii mei, doar ca nu fac pt ca stiu ca nu e bine pt ei si e si ca nu ma lasa el pt ca e cam egoist in ceea ce ma priveste, vrea sa se uite doar el la mine si sa ma aibe doar pt el cica #42 2007-07-17 23:28:11
Re: Sanii varapai nu ziceam de tine de complex...asha'mi zice el ca de aia nu vreau sa fac...si greseste:P 6 ani de dragoste Offline #43 2007-07-20 12:39:27
Re: Sanii varaam o intrebare pt fetele cu firicele de par in jurul sanilor........prietenii,iubitii sau sotii vostri stiu de aceste fire de par?daca da cum au reactionat cand au vazut,ce zic pt ca mie imi este jena sa-i zic si sincer asi vrea sa-i spun sa nu ma mai feresc atat si tot timpul asta sa fie o problema pt mine!eu nu stau fara sutien ziua in fata lui doar noaptea!asi vrea sa nu mai fiu asa de streasata din cauza asta,astept raspuns va rog!poop Offline Publicitateloading...
#44 2007-07-20 15:49:50
Re: Sanii varapai si de ce trebue sa ii zici?? le vede si gata http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2007-07-20 16:17:36
Re: Sanii varada al meu a vazut un fir acolo si nu a zis nimic #46 2007-07-21 01:08:33
Re: Sanii varanu cred ca nu va zice nimik,pt ca eu mai fac si rani deoarece unle fire imi cresc sub piele si fac rana si se vede super naspa.........si ma gandesc sa nu i se para ceva ciudat sau eu mai stiu ce? Offline #47 2007-07-21 10:34:45
Re: Sanii varadra fetelor puteti fi si sexy cu costumu de baie pe voi.si mie my se fac dungi ei si ce?mai bine asa cu sutien si cu dungi decat mai tarziu cand poate o sa am pb....din cz topless-ului. acu fiecare face cum crede.offtopic[ si ca sa va mai zic o noutate: au innebunit ai mei! a inceput taicamiu sa ma intrebe cand mergem la mare, unde o sa stam si i-am zis ca nushu inca mai cautam, si el ca ce o sa dormim impreuna de parca as fi maritata cu el, ca vine si sora lui, ca draci malaci si i-am zis k o sa vedem, probabil vine si ea, si m-a enervat si i-am zis "atunci nu mai merg nicaieri si cu asta basta" ca eu stiu ce zi e sambata viitoare si i-am is ca "da e ziua mea si? doar nu o sa stau acsa." deci m-a enervat la culmea. ca cica eu ii cred pe ei prosti(s-au referit la sex si bv lor ca s-au referit la asa cva nu trebuia sa le zic yo)cred ca ei nu stiu nimik. si intr-o zi a inceput el sa faca pronosticuri, era in bucatarie cu mama si ea i-a zis k o sa-,mi bage meditatii si el cica" ii bagi meditatii degeaba, sa vezi u ca o sa se marite." de unde mama naibii stie el? e treaba mea cnd o sa fac pasu asta. ajunge sa fie ca matusimea ce naiba, ca verii mei si-au luat bacu si atat nu au mai dat la facultate. imi pare rau dar sa nu se astepte la asa cva din partea mea cel putin nu acum.acum numai de a draq o sa invatz calumea sa vada ca nu e asa cum se asteapta el.] Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #48 2007-07-21 18:28:07
Re: Sanii varacum nu au observat prietenii vostrii pana acum ca aveti firicele de par in jurul sfarcurilor? Dar ei cu ce se ocupa toata ziua? Si daca le tundeti tot ar fi trebuit sa stie pana acum ca doar nu sunteti impreuna de doua saptamani, nu? Ar trebui sa stie totul despre corul vostru. Comunicati oameni buni si lasati secretele deoparte. Eu zic ca e rau sa ai atatea complexe. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #49 2007-07-21 18:31:18
Re: Sanii varaeu sunt de parere ca nu trebuie sa stie prietenii tot depsre noi,anumite detalii trebuie pastrate doar pt noi.si mai aud unele tipe care spun ca le trage barbatul ceara de pe picoare.mi se pare super aiurea.el ar trebui sa simta pilea aia fina si atata tot. expect the worst , hope for the best! Offline #50 2007-07-21 18:35:26
Re: Sanii varaAdica daca ne iubim si comunicam de ce sa umblam "cu manusi"? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #51 2007-07-21 18:43:15
Re: Sanii varaSi eu sunt de aceeasi parere, eu una nu concep ideea asta sa stau sa ma epileze. Nu zic ca daca vede firele de par din jurul sanului e o tragedie pt ca nu este, dar nici sa stie absolut ce faci cum ti le smulgi cate fire de par ai in nas in urechi etc. Si nu e vorba de umblat cu manusi, pur si simplu nu sunt de acord sa fiu genul ala de femeie care sa-i dea mereu raportul fara sa intrebe el neaparat sau sa stau cu moatzele pe cap cu masca pe fatza in vazul lui. #52 2007-07-21 18:46:03
Re: Sanii varaAstea sunt chichite. Eu ma refeream concret la firele de par din jurul sanului. Hai sa nu exageram andrutza. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #53 2007-07-21 18:56:29
Re: Sanii vara
sunt de aceeasi parere cu tine. expect the worst , hope for the best! Offline #54 2007-07-21 19:00:04
Re: Sanii varade acord cu oana si andrutza.. zicea si mihaela radulescu intr-un interviu ceva de genu.. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #55 2007-07-21 19:01:01
Re: Sanii varasi din interviul ala am invatat multe.super femeie!!! expect the worst , hope for the best! Offline #56 2007-07-21 19:06:39
Re: Sanii varai agree with you oana I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #57 2007-07-21 23:00:05
Re: Sanii varada asa e nu prea treb sa stie un barbatu toate secretele unei femei!dar problema mea este ca peste cateva zile plec la mare si iubitu meu vrea sa fac topless si eu nu vreu si nici nu pot pt ca se vad acele urme de la micile rani pe care le fac din cauza firelor de par..........dar cred ca o sa-mi iau inima-ndinti si o sa spun ca nu mai ma pot ascunde la nesfarsit................offfffffffff ce chinuita este femeia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|