homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Apendicita, antibiotice si antibebe

#1 2007-07-11 14:58:48

pisy23
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2006-12-07

apendicita, antibiotice si antibebe

buna, in urma cu 2 sapt si ceva am fost operata de apendicita. Dupa operatie datorita infectiei pe care am avuto mi-au administrat antibiotice injectabile pe durata sederii in spital { la un moment dat chiar 2 tipuri de antibiotice miau dat sad }  In ultima zi de antibiotice am inceput o noua folie de anticonceptionale Karissa ( mentionez k e a 9 luna de cand iau anti)  pana acum n-am avut nici un fel de probleme din cauza lor; nici chiar in primele luni insa acum am ceva scurgeri de sange k si cum ar fi 1 zi de menstruatie. Stau si ma intreb o fi din cauza antibioticelor in combinatie cu anticonceptionalele? (k am mai citit pe forum despre antibebe cu antibiotice) (ultima menstruatie am avu-o chiar dupa operatie la 2 ore tongue ) asa k nu are cum sa fie. Sau o fi alta problema?  sad   Pe durata acestor scurgeri  tb protectie suplimentara? k am facut dragoste si mi-e frica sa nu raman sad  va mutumesc. Sper sa nu fie nici o problema. sad

#2 2007-07-11 15:56:14

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: apendicita, antibiotice si antibebe

In primul rand, trebuia sa informezi medicul care te-a operat ca iei anticonceptioanale. Ai facut-o? Din cate am inteles, pastilele trebuie oprite cu ceva timp inainte de operatie...
Acum... te-ai protejat suplimentar pe durata tratamentului si apoi pana ce ai inghitit 7 pilule? Daca erai in ultima zi de antibiotice cand ai inceput folia, nu aveai voie sa faci sex 8 zile (sau trebuia sa te protejezi suplimentar). Daca nu te-ai protejat in acel interval exista riscul unei sarcini... Si scurgerile pot fi de la antibiotice..

#3 2007-07-11 16:05:12

pisy23
New member

de protejat mam protejat si in timpul tratamentului si dupa 7 zile cum stiam, si medicul care ma operat stia de anticonceptionale.

#4 2007-07-11 16:05:51

alexia
Addicted member

atunci toate bune si frumoase big_smile

#5 2007-07-11 16:08:39

pisy23
New member

si oricum ultima folie o terminasem cu 4 zile inainte, eram in perioda aia de 7 zile de pauza cand mam operat, ms mult de rasp

Publicitate

loading...

#6 2007-07-11 16:10:52

alexia
Addicted member

n-ai pentru ce.. dar eu nu vad de ce iti faci probleme, pentru ca te-ai protejat suplimentar. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.