homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Offf anticonceptionalele si constiinta mea-2

#20 2007-08-02 11:55:16

oana_cristina11
Full member
Inregistrat: 2007-01-04

Re: offf anticonceptionalele si constiinta mea

Inainte sa incep sa iau Logest am luat marvelon 28 2 ani de zile. Si anul trecut prin mai am zis sa fac o mica pauza. Am terminat folia, mi-a venit normal, iar sambata cand trebuia sa incep o noua folie nu am mai inceput-o. Duminica am avut contact sexual protejat cu coit intrerupt am zis eu. Dar defapt cred ca a ejaculat putin in mine pentru ca am ramas insarcinata de la acel contact. Si am mai luat si pilula de a doua zi dupa. E adevarat ca am luat a doua pastiluta la 12 ore si jumatate diferenta fata de prima. Ceea ce vreau sa va spun e ca daca e sa ramai insarcinata ramai fara probleme. eu am ramas de la cateva picaturi de sperma, cand doar ce intrerupsesem anticonceptionalele dupa 2 ani de zile si dupa ce am mai luat si postinor. Desi erau sanse extrem de mici am ramas. Deci nu va faceti probleme ca nu o sa faceti copii. Mai bine ganditi-va cum sa va protejati ca sa nu apara un bebe neplanificat

#21 2007-08-02 12:48:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu cred ca in curand ma las de ele. nu vreau sa risc mai bine sex mai putin placut, adica cu prezervativ decat sa risc sa-mi fac rau cu pastilele.si asa la cat de des se intampla la mine, maxin de 3 ori pe sapt nu cred ca va fi o problema.

butterfly am si eu o intrebare pt tine. ma gandeam si eu la abstinenta pana dupa casatorie, cu putin efort l-as convinge si pe el, mie nu mi-ar fi greu deloc, dar ma gandesc in ce fel va afecta asta relatia noastra..tu te-ai gandit la aspectul asta? adica noi vrem sa facem nunta in septembrie anul viitor deci ar mai fi un an si 2 luni...

Ultima oara a fost editat de ioana dinu (2007-08-02 12:49:27)

#22 2007-08-02 13:17:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dupa ce renunti la ac. ovarele isi reiau activitate in unele cazuri mai greu dar activitatea este reluata.

ioana si dupa ce va casatoriti ce o sa folositi? sau vreti imediat un bebel? la partea cu abstinenta pana la casatorie ce sa zic,te-ai gandie la ce o sa reactioneze?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2007-08-02 23:52:10

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, m-am gandit am vb cu el dar ramane doar o idee..mie mi-ar placea ar fi un lucru foarte bun pt viitor dar stiu cat de greu i-ar fi lui..da, as vrea imediat un bebel, adica la cateva luni de la casatorie sa raman insarcinata, asa am discutat.

#24 2007-08-03 00:15:13

yullisa
Membru
Inregistrat: 2007-08-01

da si eu te-as sfatui sa renunti la ac.am participiat o data la o prelegere sa ii zic asa despre avort si ele sunt ca si cum ai avorta si ni s-a explicat ca de afpt ele nu impiedica formarea fatului ci il omoara mai tarziu.acuma nu stiu eu sa iti explic in termeni medicali dar e adevarul.asa ca gandeste-te in atatia ani cam cate avorturi ar insemna sa faci si pana la urma normal ca va fi mai greu sa ai un copil sau cel putin unul sanatos.
eu folosesc mereu prezervativul si e foarte bine.acuma fiecare cu parerea lui.

Publicitate

loading...

#25 2007-08-03 08:51:29

evilpink
Banat

nu stiu la ce prelegere ai participat tu dar iti spun din ce am citit ca ac.(vb. de COC nu de cele doar cu progesteron),blocheaza ovulatia,deci daca nu ai ovulatie nu are cum sa fie,ovulul fecundat sau cum sa omoare fatul.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#26 2007-08-03 09:20:50

maddye
New member
Inregistrat: 2007-01-09

yullisa a scris:

da si eu te-as sfatui sa renunti la ac.am participiat o data la o prelegere sa ii zic asa despre avort si ele sunt ca si cum ai avorta si ni s-a explicat ca de afpt ele nu impiedica formarea fatului ci il omoara mai tarziu.acuma nu stiu eu sa iti explic in termeni medicali dar e adevarul.asa ca gandeste-te in atatia ani cam cate avorturi ar insemna sa faci si pana la urma normal ca va fi mai greu sa ai un copil sau cel putin unul sanatos.
eu folosesc mereu prezervativul si e foarte bine.acuma fiecare cu parerea lui.

:-O
mai fetelor, nu mai credeti toate prostiile. cum sa omoare fatul? ce fat daca nu mai ovulezi? cat timp iei AC nu se mai produce ovulatia, daca nu se mai produce ovulatia nu are ce fat sa se formeze....si mai mult AC nu omoara fatul chiar daca acesta este format, AC nu-s metoda abortiva ci contraceptiva.

#27 2007-08-03 09:34:46

maggdda
New member
Inregistrat: 2007-07-30

De obicei nu se mai produce ovulatia, ea este blocata de la ac.; dar se poate intr-o perioada indelungata de timp sa mai elibereze cate un ovul ovarul, sa se mai dezmorteasca putin... Din cate am auzit eu, se estimeaza ca la 2-3 ani se intampla in cateva luni si chestia asta... si daca elibereaza ovulul, uitati-va si pe prospectele de la ac, mucoasa aceea care acopera uterul e oricum determinata de hormonii din pastilute sa nu primeasca ovului fecundat pe care ar trebui sa-l hraneasca. asa ca acesta moare... Eu din prospectele de la ac mi-am dat seama de asta...

#28 2007-08-03 09:36:59

evilpink
Banat

maggdda a scris:

De obicei nu se mai produce ovulatia, ea este blocata de la ac.; dar se poate intr-o perioada indelungata de timp sa mai elibereze cate un ovul ovarul, sa se mai dezmorteasca putin... Din cate am auzit eu, se estimeaza ca la 2-3 ani se intampla in cateva luni si chestia asta... si daca elibereaza ovulul, uitati-va si pe prospectele de la ac, mucoasa aceea care acopera uterul e oricum determinata de hormonii din pastilute sa nu primeasca ovului fecundat pe care ar trebui sa-l hraneasca. asa ca acesta moare... Eu din prospectele de la ac mi-am dat seama de asta...

daca iei ac. de 2-3 ani ac fara pauza si corect ,ovulatia de care vb.tu se produce din contra chiar mai greu.si nu spun eu asta ci doctoressa smile

puss puss puss

#29 2007-08-03 10:01:47

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

CATA VREME LUATI PASTILUTELE CORECT NU SE ELIBEREAZA NICI UN OVUL!!! daca faceti pauza, atunci se poate ca ovarele sa-si reia imediat treaba si sa incerce sa si recupereze. de-asta nu sunt recomandate pauzele.
plus ca daca ar avea ca efect "omorarea fatului", nu ar mai fi pe forumul asta fete care au ramas insarcinate si trebuie sa faca avort din cauza administrarii incorecte a pastilutelor.

Nobody home

#30 2007-08-03 18:54:32

dreamingheart7
New member
Inregistrat: 2007-08-01

Am o prietena care a luat ani de zile antibebe .Intr-o luna nu  a mai luat antibebe si a ramas insarcinata ca sa-i faca o surpriza sotului.Surpriza si bucurie mare e in luna a3a...e posibil sa ramai asa brusc??
Si inca o intrebare:eu si prietenul meu stam in orase diferite deocamdata si ne intalnim rar [suntem fideli unul celuilalt] ,poate 1 data la 2 luni.Are rost sa iau antibebe??

Ultima oara a fost editat de dreamingheart7 (2007-08-03 18:58:30)

#31 2007-08-03 19:05:18

evilpink
Banat

e chiar foarte posibil  sa ramai insarcinata asa repede.

puss puss puss

#32 2007-08-03 19:07:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

depinde cat timp stati impreuna cand va intalniti...si cat decisa esti tu in a lua anticonceptionale...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.