homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Revista Liceeni

#1 2007-07-11 23:55:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Revista Liceeni

Fetelor din voi care sunteti ceva mai mari...cine isi mai aduce aminte de revista Liceeni (sau Liceenii, nu mai tin minte exact)? Mi-au trecut prin mana cateva exemplare si vreau sa va spun ca nu am putut sa ma dezlipesc de ele cateva ore...super tari articolele, asa mai ptr varsta noastra...De ce nu o mai fi aparut?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2007-07-12 00:33:12

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Revista Liceeni

Eu o stiu...super revista. Imi aduc aminte ca sor-mea o cumpara mereu si nu o lasa din mana pana cand nu o termina de citit. Mai are si acum cateva numere pastrate bine intr-o cutie de pantofi si sunt sfinte pentru ea. Chiar ma intrebam saptamanile trecute de ce nu au mai publicat-o?!? A mai aparut o revista asemanatoare insa nu se compara...Fitzuica...

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#3 2007-07-12 09:13:11

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Eu o citeam prin clasa 9-a...cam atunci aparuse...intr-adevar, super format, mai ales primul, ca dupa aia nu mi-a mai placut asa de mult. Multe articole interesante, mai ales ca pe vremea aia ('98-'99) nu prea era net pe toate drumurile. Mia am si eu cateva numere bine pastrate....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2007-07-12 09:48:56

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

da, si eu imi amintesc de revista, o citeam in liceu si eram absorbita de articolele ei big_smile ... daca caut bine cred ca gasesc ceva numere pastrate ... undeva prin casa smile

#5 2007-07-12 10:55:11

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

si sora mea cred ca are toata colectia.super tare revista,pacat ca nu a mai aparut.erau reviste mult mai misto inainte fata de ce apare acum.ma rog,cu mici exceptii.

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

Publicitate

loading...

#6 2007-07-12 23:27:55

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu mi-aduc aminte cu drag de revista "Salut", a lui George Mihaita... mai ales de rubrica "ne scriu nasoii" big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#7 2007-07-12 23:40:09

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Oooo tineretea smile

Salut-ul il citeam si eu cu nesat .. ce vremuri wink

#8 2007-07-14 00:15:23

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

senorita a scris:

eu mi-aduc aminte cu drag de revista "Salut", a lui George Mihaita... mai ales de rubrica "ne scriu nasoii" big_smile

he he c vremuri 8->. c imi placea rubrica aia.... big_smile

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#9 2007-07-14 23:44:17

printz_me
New member
Inregistrat: 2007-04-11

OOOO ce revista minunata. Am aproape toata colectia, citeam revista cu asa nesat... Imi aduc aminte ca am trecut prin liceu cu aceasta revista, cu revolta si demonstratiile elevilor cand s-au introdus 7 materii la bacalaureat si vroia ministerul educatiei la un moment dat ca toate sa fie orale. Aveam slogan: nici cea mai veche meserie din lume nu poate face 7 orale :-) odata
Am castigat un concurs  la revista si mi-au trimis un ghid cu toate facultatile din tara si ce materii se cer la examenul de admitere (da pe atunci inca mai exista...)
Ehh mi-a fost cea mai draga revista, pacat ca nu s-a mai continuat editarea ei

Gravitation is not responsabile for people falling in love

#10 2007-07-15 01:13:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

printz_me a scris:

Aveam slogan: nici cea mai veche meserie din lume nu poate face 7 orale :-) odata

Doamne ce-am mai ras big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#11 2007-07-15 04:42:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Wildhoney a scris:

printz_me a scris:

Aveam slogan: nici cea mai veche meserie din lume nu poate face 7 orale :-) odata

big_smile ce tareee... Da...si eu cumparam revista... smile Cred ca le mai am pe undeva...ca de aruncat nu le-am aruncat...dar...nu mai stiu pe unde. sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#12 2007-07-15 13:29:34

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

printz_me si noi am iesit in strada cu faza aceea cu bac-ul. Am avut noroc insa pana la urma sa nu intram in seria de experiemente a incompetentilor care au condus ministerul educatiei de atunci inainte smile

frumoase vremuri smile

#13 2011-05-10 03:56:05

DR_HOUSE
Membru
Inregistrat: 2011-05-10

Buna! Am dat peste acest forum cautand pe internet revista liceenii. Am citit ca unele/unii mai aveti aceasta revista si as avea nevoie de ajutorul vostru. Cine are mai multe numere, sau colectia intreaga, sau chiar si cateva reviste, va rog sa ma contactati, deoarece am avut si eu un anunt dat in vreuna dintre acele reviste si am pierdut exemplarul meu cand m-am mutat. Eventual puteti sa va uitati la acea rubrica de anunturi dupa un anunt din partea lui Marius din Sighetu Marmatiei. Va multumesc si astept mesajele voastre in privat, daca se poate.

#14 2011-05-10 09:19:47

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Emilya a scris:

printz_me a scris:

rotfl2  rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.