|
Nu esti logat.
Menstruatie ciudata...:(#1 2007-07-12 22:37:59
menstruatie ciudata...:(buna...este a doua luna cand menstruatia este de culoare maro si in cantitate f mica..ciclul meu de obicei nu este regulat,e intre 26-30 de zile.CARE SA FIE CAUZA?eu sunt si putin mai sensibila si stiu ca racesc cam des.anul trecut am facut chiar si o anexita pe care am tratat-o.in ultimul timp am tot auzit ca exista cazuri cand este menstruatie peste sarcina.am o viata sexuala activa dar folosesc de fiecare data prezervativul si simptome de sarcina nu exista absolut deloc.dar cum stiu ca orice e posibil am facut chiar si vreo 2 teste de sarcina printre care si clear blue si ambele au iesit negative. Offline #2 2007-07-13 00:59:08
Re: menstruatie ciudata...:(scze ca ai fost ingnorata! nici eu nu aveam regulat dar totusi am luat antibebe si acum e ok... nu pb de sarcina stiu cand imi vine ciclul..... incearca si tu sa mergi la un medic.......... iar cantitatea si faza ku neregulatul.. mare grija sa nu ai un chist ovarian.. ka eu am patzit-o! Offline #3 2007-07-13 01:29:50
Re: menstruatie ciudata...:(dureri n ai? s ar putea sa fie o raceala...dar doar medicul poate sa ti spuna cu siguranta... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-13 10:18:08
Re: menstruatie ciudata...:(da....am si ceva dureri,cam tot timpul simt o jena in partea dreapta la ovar.azi la 14 ma duc sa fac o ecografie.sper sa fie totul ok. merci mult ca mi-ati raspuns Offline #5 2007-07-13 14:28:52
Re: menstruatie ciudata...:(poate fi vb de o anexita...oricum o sa te lamureasca medicul... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|