homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat ceva gospodinele?? :-S-4

#58 2011-03-07 11:16:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Un sfat ceva gospodinele?? :-S

cu cif cred ca merge si pe mobila daca e pal melaminat, pe faianta sigur

#59 2011-03-07 12:21:15

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Cu ce se curata negreala de pe tigai? Tot m-am tinut la tigaile noi sa nu mai ajunga asa, dar in timp se inegresc, cu detergentul obisnuit nu ies...

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#60 2011-03-07 12:23:41

heimdall
Diamond member

cu Sano pentru aragaz de exemplu : http://produse-sano.eu/images/Detergent … 0%20ml.jpg
sau cu eternul Cif, dar trebuie sa freci mai mult

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-03-07 12:23:57)

#61 2011-03-07 12:24:47

daliana
Hero member

Ataca maninile?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#62 2011-03-07 12:25:37

heimdall
Diamond member

a, da, neaparat sa folosesti manusi, ca e jale
e pe baza de soda caustica

Publicitate

loading...

#63 2011-03-07 12:26:10

daliana
Hero member

Aoleu! Multumesc! Deci, tot la soda caustica ajung...

#64 2011-03-07 18:58:08

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

heimdall a scris:

cu Sano pentru aragaz de exemplu : http://produse-sano.eu/images/Detergent … 0%20ml.jpg
sau cu eternul Cif, dar trebuie sa freci mai mult

si eu tot pe asta il folosesc si chiar am facut treaba buna cu aragazul si gresia, am pulverizat, am asteptat cateva minute si am sters...
dar fara manusi ramai fara piele pe degete

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#65 2011-03-07 21:02:33

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am facut cum ati zis, am frecat gresia, cu trimf si cu buretele.  cascat  Noroc ca am gasit un burete vechi de baie, nu chiar de ala mic de vase. Dupa ce am frecat tot si am lasat sa actioneze o vreme, am spalat cu mopul cu cateva randuri de apa dar am observat ca face spuma si nu stiu de alte cate ori ar mai trebui sa dau pana sa se ia toata spuma. Spr ca totusi s-a luat in mare parte ca ultima data am dat cu mop din acela lung si lat gen lama, cu burete la capat, nu carpa si l-am clatit sub jet de apa, in vana, nu in galeata in apa cu alti clabuci.
Abia astept pana maine dimineata cand o sa intru in bucatarie sa vad daca mai sunt urme.
Am spalat si papucii de casa pe talpi.

Dar in timp ce spalam m-am gandit daca nu cumva s-o fi degresat si cand am dat cu Pur si o fi ramas lipicios pt ca nu am clatit bine, doar ca nu stiu cum pot sa clatesc 100% o chestie pe care nu o pot baga sub jet continuu de apa.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#66 2011-03-07 21:17:04

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

eu zic ca dupa atata "rosatura" n-are cum sa nu fie bine!

Ce que femme veut, Dieu le veut!

#67 2011-03-07 22:48:20

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Am folosit si eu triumf  happy  absolut genial  dance

#68 2011-03-08 01:24:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

kathrynn a scris:

Am facut cum ati zis, am frecat gresia, cu trimf si cu buretele.  cascat  Noroc ca am gasit un burete vechi de baie, nu chiar de ala mic de vase. Dupa ce am frecat tot si am lasat sa actioneze o vreme, am spalat cu mopul cu cateva randuri de apa dar am observat ca face spuma si nu stiu de alte cate ori ar mai trebui sa dau pana sa se ia toata spuma. Spr ca totusi s-a luat in mare parte ca ultima data am dat cu mop din acela lung si lat gen lama, cu burete la capat, nu carpa si l-am clatit sub jet de apa, in vana, nu in galeata in apa cu alti clabuci.
Abia astept pana maine dimineata cand o sa intru in bucatarie sa vad daca mai sunt urme.
Am spalat si papucii de casa pe talpi.

Dar in timp ce spalam m-am gandit daca nu cumva s-o fi degresat si cand am dat cu Pur si o fi ramas lipicios pt ca nu am clatit bine, doar ca nu stiu cum pot sa clatesc 100% o chestie pe care nu o pot baga sub jet continuu de apa.

ai incercat cu o cilit bang sau cum il cheama + perie? asa frecam eu la alt apartament in care am stat, tot asa papuci lipiciosi, da? ce sa zic de gresie? ERA de aia cu pori, vai imi lasam toata energia acolo neutral

#69 2011-03-08 14:17:04

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, am luat un flacon nou de cilit bang special pt asta dar nu am facut cu peria, local, ci l-am diluat in galeata cu apa si am dat cu mopul.

Acuma, din cate am vazut dimineata, parea rezolvata problema, nu mai era licios pe jos. Doar ca dimineata am reusit sa rastorn ceai cu miere pe masa si implicit si pe jos  grater  asa ca dupa-masa cand ajung acasa, pot sa o iau de la inceput cu spalatul gresiei. Dar macar acum e lipicios-dulce, nu lipicios-unsuros si o sa se spele mai usor.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.