|
Nu esti logat.
Karissa-39#723 2009-05-31 18:13:42
Re: KarissaBuna, sunt noua pe forum as dori sa`mi explice si mie cineva cu ac`urile Karissa, am citit si prospectul dar ma baga in ceatza un pic. Ultima oara a fost editat de Mihaelle (2009-05-31 18:14:29) Offline #724 2009-05-31 18:26:20
Re: KarissaIncepi din dreptul zilei de sambata si termini cu ziua de vineri. Iei toate cele 21 de pastile de pe folie. Dupa ce termini folia, faci pauza 7 zile si incepi o noua folie in ziua a opta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #725 2009-05-31 18:56:56
Re: Karissa
Deci termin cu ultimele 5 pastilutze pe care le`am lasat inainte de cand am luat`o pe cea de Sa, nu ? Si daca ciclul imi vine mai devreme, in cele 7 zile, e normal sa iau atunci cand imi vine ? A, si inca ceva in cele 7 zile de pauza se face protejat sau sunt ? Ultima oara a fost editat de Mihaelle (2009-05-31 19:07:37) Offline #726 2009-05-31 21:10:49
Re: Karissaai inceput intr-o zi de sambata ( 30 nu 31 ) cu pastila din dreptul zile respective, mergi in continuare cu pastilele, in sensul acelor de ceas ( adica duminica o iei pe cea din dreptul zilei de Su ( banuiesc ) luni pe cea din dreptul zilei respective si tot asa pana termini folia. cand ai terminat faci o pauza de 7 zile ( 7 zile nu iei pastile ) apoi din a 8-a zi incepi din nou o folie ( va fi tot intr-o sambata ). ciclul iti va veni in cele 7 zile dar tu nu mai ti cont de el pentru luarea pastilelor, indiferent ca iti trece sau nu tu incepi doar din a 8-a zi de pauza. nu iei din nou cand iti vine. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #727 2009-05-31 21:21:29
Re: Karissa
acum am intzeles, si merci mult dar eram nedumerita pentru ca este prima oara cand iau AC si de asta, dar inca o chestie mie ginecologul mi`a zis ca daca in alea 7 zile imi vine mai devreme sa incep de atunci sa iau, deci cum ar fii mai normal ? Offline Publicitateloading...
#728 2009-05-31 22:11:56
Re: Karissanu trebuie sa iei mai devreme! pauza intre folii este de 7 zile. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #729 2009-05-31 22:14:20
Re: Karissanu. ti-a spus prost . folia se incepe in aceeasi zi a lunii. la tine- sambata. ciclul nu are nici o legatura cu ziua in care incepi sa iei pastile. In fiecare luna vei incepe folia intr-o sambata, o vei termina intr-o vineri. nu conteaza cand iti vine sau cand iti trece ciclul. Ultima oara a fost editat de Alex2 (2009-05-31 22:15:35) Offline #730 2009-05-31 22:17:33
Re: Karissaam intzeles acum, multzumesc mult de tot. Offline #731 2009-05-31 22:18:38
Re: Karissabuna fetelor! dupa 1 an am facut pauza de 1 luna pe care am terminato zilele trecute si mi-a cam intarziat menstruatia 1 saptamana . crede`ti ca ar fii o dereglare de la intreruperea pastilelor? Offline #732 2009-05-31 22:22:05
Re: Karissae posibil sa fie o dereglare daca nu ai motive sa te gandesti la altceva ( adica nu ai avut contacte neprotejate in perioada asta ) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #734 2009-06-05 02:05:19
Re: KarissaAm revenit cu o intrebare din nou, azi, vineri, 05.06.2009, fac 6 zile de cand am inceput AC-urile... Dupa astea 6 zile sunt protejata, sau mai este nevoie de protectzie suplimentara ? Offline #735 2009-06-05 08:46:48
Re: KarissaDaca le-ai inceput in prima zi de menstra, esti protejata de la prima pastila. Daca ai inceput pastilele in oricare alta zi, e nevoie de protectie suplimentara pana inghiti corect sapte pastilute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #737 2009-06-05 10:33:36
Re: KarissaCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #738 2009-06-07 13:36:22
Re: Karissabuna.eu am folosit pana acum inelul nuvaring shi am fost la control iar doctoritza mi-a recomandat sa schimb metoda de contraceptie pt ca i s-a parut ca am uterul prea mic shi nu se aseaza bine inelul....mi-a recomandat krissa...eu am avut hepatita cand am fost mica shi am ramas sensibila la grasimi sau la prajeli...imi apar bubitze pe mine shi ma mananca ff tare...am fost la farmacie sa ma interesez de pretz shi farmacista mi-a sp k dak apar manifestari ale ficatului din cauza anti. sa ma duc sa imi dea nistepastile...nu prea am inteles bine....despre ce e vb????ce sunt alea???ce rol au???shi au vreun efect contra contraceptiei...???......aaaaaaaaa...am uitat sa zic k am inceput sa am pete de sange sau un lichid de culoare ff inchisa...ce e cu ala???e ceva grav???/sau asa se intampla???e normal??? Ultima oara a fost editat de aaaalina (2009-06-07 13:38:25) Offline #739 2009-06-07 14:44:00
Re: Karissalichidul de culoare inchisa e spotting si e normal sa apara in primele 3 luni de utilizare a anticonceptionalelor. Offline #740 2009-06-08 21:26:33
Re: Karissabuna fetelor...am dat cautare pe site la cervicita si am dat peste forumul asta...eu mi-am inceput viata sexuala de cateva luni dar nu a durat decat 2 sapt pentru ca iubytul meu a plecat in strainatate...trebuie sa vina in tara shi am fost la un doctor ginecolog sa imi recomande niste anticoncetionale shi mi-a dat inelul nuvaring dar am fost la ea shi mi-a spus ca e bine sa il schimb cu pilule contraceptive krissa...dar in acelasi timp doctoritza mi-a facut un control (nu test papanicolau) shi mi-a sp k am cervicita shi mi-a dat niste ovule...sa le iau...dar in acelasi timp mi-a sp sa le iau pana vine prietenul shi apoi sa opresc tratamentul...nu am luat nici un ovul nimica...dar ma ingrijoreaza faptul ca am citit pe un site mai devreme ca se poate ajunge la BTS(parca) adik cervicita asta e o boala transmisibila???ce sa fac?cat timp am avut contact sexual cu prietenul meu ne-am protejat...(prezervativ)..dar acum ce sa fac?dak facem neprotejat il infectez cu ceva pe el???........ Offline #741 2009-06-08 22:45:06
Re: Karissa"Cervicita este o inflamatie a cervixului, capatul lung si ingust al uterului care se deschide in vagin" nu o bts...in schimb poate fi cauzata de o bts...o analiza de secretie nu ti a fost facuta? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|