|
Nu esti logat.
Karissa-42#780 2009-07-24 13:34:31
Re: KarissaDe cinci ani de zile iau anticonceptionale Loette si tocmai am aflat ca nu mai exista pe piata. Am incercat sa imi fac o programare la medicul care mi le-a recomandat (singurul pe care l-am consultat in ultimii 5 ani) si am aflat ca este in concediu. De la clinica respectiva mi s-a spus ca ar fi recomandat Karissa pacientelor care au luat Loette. Am incercat sa iau legatura cu medicul prin telefon dar nu am reusit. Intre timp am studiat prospectul de la Karissa si am citit si opiniile de pe forum. Nu stiu daca nu ar fi bine sa intrerup o luna pastilele si sa astept sa merg la o consultatie cand va reveni medicul. Pastilele Loette au fost foarte bune pentru mine, nu am avut nici un fel de probleme. Si imi placea ca erau 28 de pastilute. Voi ce mi-ati recomanda? Ultima oara a fost editat de smartme (2009-07-24 14:01:30) Offline #781 2009-07-24 13:49:23
Re: Karissasmartme, noi nu-ti putem recomanda nimic pt ca nu avem pregatirea necesara si pt ca e nevoie de un consult face to face pt asa ceva. solutia ar fi sa mergi la alt medic de planning daca nu reusesti sa dai de al tau pana trebuie sa incepi o noua folie Offline #782 2009-07-27 23:53:31
Re: KarissaBuna...iau karissa de un an ...fara cateva zile....eu sunt slabuta am in jur de 46 45 kg...adica aveam....de vreo 2 luni cred...ma simt tot mai obosita...am slabit f mult...imi cade parul mai des ca inainte...si am vinisoare mici sparte pe corp...adica se vad pe piele ...oricum sunt f mici...cand stau mult jos sau intinsa in pat si ma ridic de odata...ametesc...e posibil sa fie de la anticonceptionale?astept un raspuns... Ultima oara a fost editat de Copil (2009-07-27 23:55:11) Offline #783 2009-07-28 04:10:57
Re: KarissaBuna, fetelor! Am citit vreo 20 de pagini din topicul acesta si nu am gasit vreo situatie chiar ca a mea. Majoritatea intrebarilor se refereau la tratamentul cu antibiotice administrate in acelasi timp cu anticonceptionalele. Offline #784 2009-07-28 08:55:05
Re: Karissa
eu nu as prea pune pe seama anticonceptionalelor... esti mai stresata cumva, mai ocupata? de aici ar putea fi oboseala, slabitul si caderea parului (stres). faptul ca ametesti cand te ridici poate indica o anemie iar vinisoarele sparte pot fi din cauza statului prea mult in picioare, sau, din contra, prea mult pe scaun.
nu ai nevoie de protectie suplimentara deoarece tratamentul cu antibiotice nu s-a suprapus cu administrarea de anticonceptionale. Offline Publicitateloading...
#785 2009-07-28 13:49:31
Re: Karissammm nu cred ca sunt mai stresata sau ocupata...sunt eleva si nu muncesc ...deci stau acasa...in picioare stau destul de mult si mai ales pe tocuri f inalte...iar pe scaun...nah cat sta un om la calculator ...mi-am facut analizele acum o luna...sau ceva de genul...si mi s-a zic ca totul e ok...desi nu e ca nu ma simt eu prea bine....si vinisoarele alea le am peste tot nu numai pe picioare...le am si pe maini...ah si pe langa toate astea mai am si niste stari de nervozitate...si sunt iritata mai tot timpul si irascibila :"> e cam de naspa...nu ma mai suport nici pe mine cateodata Ultima oara a fost editat de Copil (2009-07-28 14:02:09) Offline #786 2009-07-28 17:07:40
Re: KarissaMultumesc frumos Camysh! Esti 100% sigura? Nu e vorba ca ma indoiesc de ce ai zis, dar ma gandesc sa nu fi ramas inca in organism substantele din antibioticele luate pana de curand (chiar daca nu s-au suprapus cu anticonceptionalele) si sa scada din eficienta anticonceptionalelor. As prefera fara protectie suplimentara imediat cum imi trece menstruatia, dar pt. asta vreau sa ma asigur ca este complet sigur. Dupa cum am spus, e prima oara cand iau si de-aia am cateva nelamuriri. Offline #787 2009-07-29 08:55:22
Re: Karissa
nervozitatea ar putea fi data de ele...
da, sunt 100% sigura Offline #788 2009-08-06 12:37:17
Re: KarissaBuna! De astazi intru si eu in lumea fetelor/femeilor care iau anticonceptionale, asa ca sunt nelamurita un pic. Am intrebat si doctorul meu de familie daca pot sa incep sa iau anticonceptionalele din a patra zi de ciclu si mi-a spus ca se poate, voi tot asa spuneti? Inca ceva,pastilutele Karissa sunt eficiente inca din prima luna, sau trebuie sa am grija la inceput pentru a evita o sarcina? Raspunsul asteapta intrebari! Offline #789 2009-08-06 12:44:13
Re: KarissaBun venit pe anticonceptionale.ro! Offline #790 2009-08-06 20:32:36
Re: Karissabuna am si eu cv intrebari....azi incep si eu un tratament cu aceste anticonceptionale....va rog frumos sami explice si mie cineva cat timp trebuie sa le iau.....mi lea prescris medicul....mia zis ca din prima zi de ciclu sa le incep....dar nu mai stiu exact parca trebuie sa iau 20 de pastilute cv de genu si apoi nu mai stiu cata pauza trebuie sa fac cand trebuie sa le iau iar......stiu ca trebuie sa le iau la aceiasi ora in fiecare zi si mai stiu ca daca mi se face rau de la prima pastiluta sa o iau imediat pe a doua.....dar mai multe nu prea mai stiu spunetimi voi va rog tot ce e nevoie sa stiu.....nu am voie sa consum alcool deloc sau exact ce se poate intampla daca consum sau etc....tot ce ar trebui sa stiu va rog....astept un raspuns Offline #791 2009-08-06 20:57:16
Re: Karissafolia de karissa are 21 de pastile. Offline #792 2009-08-10 16:13:24
Re: Karissaam luat karissa un an de zile si am zis sa fac o pauza.a trecut o luna de cand nu am mai luat si nu stiu ce sa fac acum.pot sa incep sa i-au din nou sau ar mai trebui sa mai astept?cat sa mai astept? Offline #793 2009-08-10 16:17:43
Re: Karissapai eu din cate stiu nu se face pauza, eu am luat 2 ani si am renuntat din alte motive, dar pauzele nu sunt prea binevenite, caci au loc si fluctuatii hormonale, cum faci cu organismul, acu' ii dai, acu' nu-i dai si iar trece prin toate greutatile de la inceput, si medicul meu a zis ca nu tre' pauza, te opresti cand ai decis sa faci bebe... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #795 2009-08-12 16:10:28
Re: KarissaBuna Offline #796 2009-08-12 19:46:17
Re: Karissaesti protejata, erai protejata dupa 7 pastile Offline #797 2009-08-12 20:17:38
Re: Karissams mult Offline #798 2009-08-13 17:54:11
Re: Karissabuna!eu iau karissa de vro 7-8 zile si e totul in regula doar ca in ultimele zile am uitat sa le iau la ora 21 cum ar fi trebuit si acu 2 zile am luato la 21:30 si aseara am luato la 23:15 cam asa ceva.....va fi totul in regula? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|