homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap dupa anestezie

#1 2007-07-13 22:56:56

persifona
Vizitator

Dureri de cap dupa anestezie

Fetele mele studente la medicina (eu_vreau, ionela si care mai sunteti) o prietena buna de-a mea s-a operat marti de varice si i-au facut anestezie locala rahi sau ceva de genul, n-am inteles eu prea bine. Ideea e ca de a 2a zi a inceput sa aiba niste dureri cumplite de cap care nu ii trec decat daca sta in pat nemiscata si asta doar pe moment.
A luat si Quarelin si Antinevralgic si Aulin si degeaba, nu trece cu nimic. Aveti idee ce poate face sau ce poate lua?

Merci mult.

#2 2007-07-13 23:48:33

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

Re: Dureri de cap dupa anestezie

ma dau si eu cu parerea am auzit ca de la anestezia aia rahie parca asa ii zice te doare capul dupa si de aia dupa operatie iti spun sa nu misti capul brusc sau ceva de genul. i'a facut o injectie in sira spinarii? daca nu inseamna ca e altceva ce am spus eu mai sus .sa nu te superi pe mine daca m'am dat cu parerea si ce am zis nu e bine big_smile )

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-07-13 23:52:06)

Avem 1 an si 5 lunite

#3 2007-07-14 00:05:28

persifona
Vizitator

Nu ma supar absolut deloc, ba chiar ma bucur ca mi-ai raspuns smile

Da, din aia in coloana. De miscat capul nu i-au zis nimic.. oricum, miscat sau nu, ideea e ca durerile persista. Deci, ceva remedii?

#4 2007-07-14 00:11:20

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

mai remedii nu prea stiu sincer. de faza cu miscatul capului stiu de la iubi meu ca si lui i'au facut anestezie din asta si i'au zis sa nu'si miste capul dupa operatie ca dupa o sa'l doara capul rau

Avem 1 an si 5 lunite

#5 2007-07-14 09:01:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

persifona...cel mai bine ar fi sa mearga la medic...eu cand m am operat n am avut probleme dar cand eram la terapie intensiva...era acolo un barbat pe care in continuu il durea capu dupa operatie...si striga in continuu...si dupa 2-3 zile l am revazut in curtea spitalului si era bine mersi...deci banuiesc ca stiu medicii ceva remediu...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-07-14 10:54:50

persifona
Vizitator

Medicul i-a zis sa bea cafea.. ori cata cafea poate sa bea, ca o apuca tremuriciul..

eu_vreau, ionela..??

#7 2007-07-14 11:20:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mie mi-a fost facuta o anestezie in coloana cand m-am operat de apendice.si mi-au zis sa nu mish capul vreo 6-8 ore.am stat asa intinsa pe pat si dupa nu am avut probleme.erau alte colege de salon care insa aveau dureri de cap..stari de greatza.presupun k depinde si de organism.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2007-07-14 12:05:12

persifona
Vizitator

Si cum or trece? sad

#9 2007-07-14 15:24:54

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu toata lumea are aceste dureri de cap ... cand am nascut mi s-a facut anestezie in coloana  si am stat cu anestezia de la 10:30 pana la 17:00 si nu am avut dureri de cap .... decat de mijloc

#10 2008-06-18 17:53:37

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

nu toata lumea retioneaza la fel...si dupa orice operatie e bine sa nu ne miscam capul pt ca ne trezim cu aceste dureri,si eu am fost operata si m-am miscat si prin somn si treaza fiind,da m-am miscat rau ma tinea maica-mea ca ii era frica si nu m-a durut nimic,doar atat ca am fost foarte agitata in timp ce toti pacientii din sala se plangeau de durere de cap

#11 2008-06-18 21:13:02

hely hely
Full member
Inregistrat: 2008-04-12

eu am ramas cu dureri de cap ..dupa o operatie de chist ovarian cik as fi miscat capul imediat dupa anestezie

#12 2011-03-16 08:03:01

blonduxxlalin
Membru
Inregistrat: 2011-03-16

sa intamplat ca acum 2 saptamani sa fac un control medical si mi sa depistat ca  am hernie inghinala.toate bune si frumoase pana dupa operatie.operatia a decurs bine si a 2 zi mam trezit cu dureri ingrozitoare de cap. am intrebat doctorul ce pot face si a zis ca sa beau cafea cu 50g de coniac. stiu ca pare ciudat dar  dupa 2-3 zile nu mai aveam nici o durere  de cap si de ceafa.nu puteam sa stau ridicat deloc.faceam un efort foarte mare sa ma ridic sa imi fac si toaleta.deci cel mai bun remediu este sa bei cam 2 3 zile cafea cu coniac   dar nu atat de mult incat sa te imbeti lol

#13 2011-03-16 08:24:51

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

o avea si coniacul o substanta buna in el...
eu zic sa mearga la medic prietena ta, sa-i spuna ca o doare capul, dar sa incerce sa-si aminteasca daca in ziua aceea dupa operatie a miscat(brusc) capul...e mai usor ptr ea si ptr medic ca sa ii dea tratamentul adecvat sa scape de durere

#14 2011-03-16 09:01:03

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Sustin si eu remediul cu coniac. Cand al meu sot s-a operat de hernie i-au facut tot rahi si la fel, a miscat capul dupa operatie. Cam 2 sapt daca nu si mai bine avea dureri de cap cumplite pe care le dregea in fiecare dimineata cu o cana mare de cafea+ coniac. Si la fel il lasau daca statea nemiscat in pat. Medicul zicea ca va dura in jur de 2 sapt pana iese anestezicul total din corp, ceea ce s-a si intamplat. Deci cafea+coniac si sanatate multa!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.