|
Nu esti logat.
Menstra ciudata, poate aveti idee#1 2007-07-14 18:01:30
menstra ciudata, poate aveti ideeBine v-am regasit, fetelor! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2 2007-07-15 11:03:06
Re: menstra ciudata, poate aveti ideedaca in rest (in afara menstrei) nu ai alte probleme eu zic ca e de antibb...probabil se reduce cantitativ... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-15 17:47:01
Re: menstra ciudata, poate aveti ideede redus s-a redus din momentul in care am inceput sa le iau.. de mai bine de un an... Acum s-a inchis pur si simpul la culoare. e grena spre negru.. si asta in zilele de mijloc in care de obicei era sange proaspat. Si are consistenta branzoasa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4 2007-07-15 20:56:57
Re: menstra ciudata, poate aveti ideePoate ca ai si racit putin (jos) si de aceea are culoarea asta. Offline #5 2007-07-18 20:42:49
Re: menstra ciudata, poate aveti ideede 3 luni incoace? tot racita sa fiu? nu cred.... nu are cum, nu mi se pare logic Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-18 20:46:21
Re: menstra ciudata, poate aveti ideewtf??? huh?? eu zic sa mergi la un ginex, numai el/ea e in masura sa-ti spuna ce ai. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|