|
Nu esti logat.
In contradictie#1 2007-07-15 16:45:40
in contradictieAcuma m-am gandit...daca iei in mod corespunzator Ac esti protejata si in pauza cea de 7 zile in care nu iei Ac in schimb pe prospect scrie ca in ziua in care ai uitat sa iei o pastila trebuie sa folosesti protectie suplimentara...pai de ce daca in 7 zile in care nu ieie Ac esti protejata si intr-o zi nu esti? Care-i poanta, k eu nu m-am prins? Offline #2 2007-07-15 16:55:24
Re: in contradictiept ca cele 21 de pastilute luate corect iti confera protectie pe durata celor 21 de zile + inca 7...daca "rupi ciclul" de luare a lor...protectia scade pt o anumita perioada... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-15 16:56:32) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-15 21:22:53
Re: in contradictieda....ptr ca iei atata vreme...n'ai vazut..pe prospect mai scrie si ca in a 2a saptamana o pastila uitata nu e asha grav ca una uitata in prima saptamana(ptr ca e imediat dupa perd. de pauza) 6 ani de dragoste Offline #4 2007-07-15 23:44:48
Re: in contradictieasta nu mentioneaza...eu ma gandeam k daca uit de ex a 20-a pastila...nu ar trb sa ma agit prea tare in ziua resp k am protectie... Offline #5 2007-07-16 01:46:15
Re: in contradictieunik...cred ca depinde de ac cred. Eu am luat yasmin...si pe prospect scria ca daca uiti o pastila in a 3a saptamana...poti ori sa iei toata folia apoi inca o folie...fara sa fie nevoie de alta protectie suplimentara...sau faci pauza de 7 zile atunci (ziua in care ai uitat pastila fiind considerata prima zi de pauza)...si tot asa..nu mai ai nevoie de protectie suplimentara. Dar fetele ziceau ca e neaparat nevoie de 21 de pastile...altfel nu mai esti protejata in pauza...asa ca banuiesc ca depinde si de ce antibebe iei. Eu ti-am zis ce scrie la Yasmin. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|