|
Nu esti logat.
Ecografia transvaginala#1 2007-07-16 12:42:16
ecografia transvaginalaCand poate depista ecografia transvaginala o sarcina? Ati facut careva o ecografie la 5 saptamani si nu se vedea nimic, teste negative de sarcina si ulterior sa fie vizibil un embrion? Am citit ca o ecografie poate depista sarcina la 4,5 / 5 saptamani de sarcina gestationala. Se poate sa nu se vada "ca la carte" si sa se vada mai tarziu, dupa 1 sapt-2?Eu am facut-o la 7 zile de la intarzierea menstrei si nu se vedea nimc, test de sarcina de asemenea negativ. Totusi, am 11 zile de intarziere si nici-un semn! Ma dor sanii si sunt sensibili, simt arsuri si furnicaturi "jos". Am facut un BHCG si astept rezultatul. La ecografie endometrul era de 8,2mm. Cine ma poate lamuri pana imi vine analiza? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2007-07-16 12:47:53
Re: ecografia transvaginalaEu stiam ca de la 6 sapt de sarcina. mai exista topicuri de genul asta:"despre sarcina" si "vreau un bebe"...din care stiu eu You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-07-16 13:41:24
Re: ecografia transvaginaladupa 6 la eco...si la 3 saptamani de la contact sau 7 de la intarziere a menstrei la testul de urina...la cel de sange mi se pare ca se vede mai repede... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-16 13:42:58) happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-16 13:54:52
Re: ecografia transvaginalasi eu am facut o echo transvaginala cand credeam ca sunt insarcinata si endometrul era 9.3 si dr mi-a spus ca sub nicio forma asta nu e endometru de sarcina. din pacate nici nu stiu cat ar trebui sa fie...b-hcg ne va spune mai exact mami de minuni Offline #5 2007-07-16 14:36:37
Re: ecografia transvaginalaaha, deci la 8,2 mm nici atat, sper sa nu fie extrauterina, ma sperie lichidul din sacul Douglas There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-16 14:37:46
Re: ecografia transvaginalaar trebui investigat...of mami de minuni Offline #7 2007-07-16 14:42:30
Re: ecografia transvaginalanumai femeie sa nu fii There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|