|
Nu esti logat.
Exista vreun risc?#1 2007-07-16 13:38:49
Exista vreun risc?Daca am facut sex protejat, folosind prezervativ si prietenul a aejaculat afara exista totusi vreun risc de a ramane insarcinata? este exclusa ruperea sau spargerea prezervativului.... Offline #2 2007-07-16 13:47:20
Re: Exista vreun risc?e cam logic ca nu e niciun risc... mami de minuni Offline #3 2007-07-16 14:41:04
Re: Exista vreun risc?Nu se stie niciodata.... Offline #4 2007-07-16 14:54:17
Re: Exista vreun risc?se observa cand se sparge sau se rupe prezervativul...crede ma...nu mai fi stresata... happy with him...inlove with him... Offline #5 2010-02-04 18:23:03
Re: Exista vreun risc?Fetelor, help me! Azi am facut sex cu prezervativ, iar cand a terminat a mai stat putin inauntru, insa fara sa o miste. Apoi, cand a scos-o, au inceput sa curga din prezervativ cateva picaturi pe langa. A scos prezervativul, l-am verificat, spart nu era, insa cand m-am sters, am observat ca era sperma la suprafata. M-am spalat repede, atat in exterior, cat si in interior. Mentionez ca menstruatia mi s-a terminat vineri. Exista vreun risc? Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-04 19:47:24
Re: Exista vreun risc?Sigur era sperma si nu erau secretiile tale din timpul actului sexual? Offline #7 2010-02-04 20:55:14
Re: Exista vreun risc?Pai dupa ce termina si nah, revine la dimensiunile anterioare, nu mai sta fix prez, deci curge la baza. Ciclul e regulat, insa nu de 28, ci cam 36 de zile...tind sa cred ca nu a ajuns sperma in vagin, ci doar m-a "murdarit" in exterior, fiindca nici pozitia nu era una in care ar fi putut sa curga inauntru, gen el deasupra mea sau ceva de genul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|