|
Nu esti logat.
Raceala oare..? :-?#1 2007-07-16 15:12:22
Raceala oare..? :-?aseara m`am hotarat cu mai multi prieteni sa mergem la iarba verde undeva .. si am zis sa mergem la mures ... era vreo 7 ceasu ... iar pe la 7 jumate am intrat in apa sa facem baie in mures vreo juma de ora... cald nu mai era afara si apa era destul de rece ... azi de cand m`am trezit .. ma simt oarecum umflata .. si ma doare burta ... e posibil sa ma fi racit la burta? ce sa fac? Ultima oara a fost editat de DeathRose (2007-07-16 15:13:07) Offline #2 2007-07-16 15:27:14
Re: Raceala oare..? :-?poate sa fie si asta dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa bei un ceai cald si sa te odihnesti si sigur iti va trece.. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-07-16 17:52:39
Re: Raceala oare..? :-?iar daca nu trece o vizita la medic ar fi recomandata...cel mai probabil e o raceala... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|