homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aiurea:D

#1 2007-07-17 00:31:24

just_ralu
New member
Inregistrat: 2007-06-01

aiurea:D

am shi eu o intrebare fetelor,dc atzi mai patzit shi voi pt k mie mi se pare oarecum aiurea...care atzi avut orgasm trebuie sa shtitzi ..eu inca nu am avut niciodata pt k de fiecare data knd incep sa ajung shi eu in punctul culminant ,prietenul meu se retrage pt k ejaculeaza...na ce sa-i fac lol sunt shi eu curioasa de senzatzie...nu pot sa-i zis sa continue pt k mi-e frik de sarcina shi na ...atzi patzit chestii de genu?

#2 2007-07-17 00:41:24

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: aiurea:D

da dc nu folositi prez sau sa incepi sa iei u anti? nu crezi k ar fi my usor asa, decat sa va stresati de fiecare data cu vreo sarcina sau lips unui orgasm exact cnd ajungi in punctu culminant?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#3 2007-07-17 00:44:06

just_ralu
New member

pai folosim prezerv...dar eu sunt mai paranoica de felul meu shi nu vreau sa risc ,dar totushi de deranjant uneori...

#4 2007-07-17 00:49:06

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

noi  cnd foloseam prez el isi dadea drumu (in prez)dar my continua si nu am avut niciodata pb d genu.pot sa-ti vand un pont, asta in cz k merge la tine.lasa-l pe el deasupra si u inchide ochii si incearca sa simti, si cand simti simti pana iti vine.sper ca ai inteles cva din ce am scrsi big_smile mie una asa my se intampla, mai laes daca sta el deasupra si cnd simt ca-mi vine imi incordez si abdomenul.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-07-17 00:49:25)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#5 2007-07-17 00:56:45

just_ralu
New member

ms ,e bine venit orice sfat normal ...la noi knd el ejaculeaza in prez deja se retrage shi tocmai deaia nu are loc orgasmul...dar poate poate intr-o zi se va intampla big_smile

Publicitate

loading...

#6 2007-07-18 23:43:16

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Si eu am folosit prez-ul (de fapt el, ca eu nu am pe ce sa il pun big_smile) si nu am ajuns la "the moment" mai niciodata. Cu the current one lucram fara (iau the pill) asa ca nu ne doare nimic de grija iesitului la timp etc. Si se intampla foarte des "the thing", pentru ca suntem ambii relaxati si ne putem concentra asupra "sentimentelor" noastre

#7 2007-07-19 10:47:17

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Mie mi s-a intamplat imediat dupa ce nu am mai folosit prez si am luat eu ac, pt k era mai intens si nu mai rezista dar cu timpu s-a obisnuit, pot spune k cu prez dureaza de 2 ori mai mult p k , zice el nu simte mai nik cu prez on. tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.