|
Nu esti logat.
Bine v-am gasit...#1 2007-07-17 23:29:50
bine v-am gasit...m-am gandit sa intru si eu in "clubul" vostru, cum peste cateva zile voi intra in randul "utilizatoarelor" -ca sa zic asa- de anticonceptionale. Medicul meu ginecolog mi-a prescris yasmin; nu am mai luat pana acum niciun fel de pastile si , desi am citit toate mesajele de pe forum, parca o parere in plus nu ar strica. Sincera sa fiu, inainte sa intru pe forum nu prea stiam eu multe despre pastilute, insa acum dupa ce am citit atatea pareri... ma astept la orice. Eu sper sa nu am prea mari probleme. Acum astept doar sa termin un tratament cu antibiotice(mai am doua zile), dupa care o sa ma apuc de Yasmin.(asa mi-a recomandat medicul) WISH ME LUCK! ;) " Si-mi pare neinteles Ca nu privim la Cer mai des Ca nu culegem flori si nu zambim Noi, care-asa de repede murim..." Offline #2 2007-07-17 23:35:02
Re: bine v-am gasit...pai daca doctorul ti le-a prescris, este bine si daca le vei lua corect, este si mai bine efectele secundare pot sa difere de la persoana la persoana. Good luck! Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #3 2007-07-17 23:36:57
Re: bine v-am gasit...sper sa iti fie de folos precum multora dintre noi.................pup male male dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4 2007-07-17 23:52:05
Re: bine v-am gasit...cred ca cel mai bine ar fii sa le iei in prima zi de menstra daca tot iei pt prima data "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-07-17 23:55:23
Re: bine v-am gasit...de acord cu lee, pt ca din cate stiu, daca nu le iei la inceput in prima zi de menstra va trebui sa te protejezi timp de 7 zile suplimentar. Pain is inevitable, suffering is optional. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-17 23:56:42
Re: bine v-am gasit...da as-i dak le iei din prima zi esti protejat , dar dak le iei din orice alta zile tre protectie suplimentara 7 zile, adik 7 pastile inghitite dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-07-18 16:46:59
Re: bine v-am gasit...msi moolt, fetelor.... mi-au prins bine incurajarile si sfaturile voastre...pupik " Si-mi pare neinteles Ca nu privim la Cer mai des Ca nu culegem flori si nu zambim Noi, care-asa de repede murim..." Offline #8 2007-07-18 17:39:13
Re: bine v-am gasit...ne bucuram ca ti-am putut fi de folos "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|