|
Nu esti logat.
Tratament gresit???#1 2007-07-18 01:27:13
tratament gresit???de vreo 3-4 zile au inceput niste mancarimi la nivelul labiilor-pe interior si cand urinam ma ustura daca urina atingea labiile, ieri m-am dus la ginecolog sa-mi faca un control (al doilea din toata viata mea) si mi-a spus ca am flora nespecifica pt ca n-am facut niciodata spalaturi interne. Dupa asta m-am dus in p7 in regie si azi am luat rezultatele : candida + tricomonas. doctorul de la policlinica imi oprise reteta de la ginecolog si mi-a dat ovule klion 10, nizoral 200mg 10 pastile si metronidazol 250 4/zi 10 zile dupa ce am fus primul ovul( acum 20 min) am citit prospectul si am vazut ca contine tot metronidazol si ca mai scrie ca poate provoca candida deci nu o trateaza, eu acum ce fac???? mai iau ovulele? sau iau doar pastilele? + ca mi s-a spus sa fac irigari in fiecare seara cat timp iau ovulele si azi a fost prima data in viata mea . din ce am citit aici doctoressa recomanda pt candida 3 ovule de gynozol 400 mg si fara spalaturi si sincer eu nu stiu ce sa fac ca de cand am pus ovulul sunt si mai iritata decat inainte si mi-e si frica sa le mai iau mai ales ca am citit ca nici in cazul tricomonazei nu sunt indicate avand rezultate de sub 50% va rog ajutati-ma imi vine sa ma duc sa-mi fac iar irigatie (. mentionez ca buletinul de analiza nu mi l-a dat. Ultima oara a fost editat de lori84 (2007-07-18 10:03:45) Offline #2 2007-07-18 17:36:38
Re: tratament gresit???bine ca s-a rezolvat problema. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #3 2007-07-19 20:37:14© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|