|
Nu esti logat.
Test de sarcina#1 2007-07-18 12:01:22
test de sarcinapoate tampita intrebarea dar o pun totusi. cum interactioneaza anticonceptionalele cu testele de sarcina? cumnata-mea ia antibb de 1 an , si le ia ca la carte.se simtea rau, din prostie si-a facut cateva teste de sarcina la care nu i-a iesit nimic. intr-un final a mers la doctor si e insarcinata in luna a 2 a .pe tot timpul asta a luat antibb. (acu s-a oprit).testele alea le-a facut la mai mult de 6 saptamani de sarcina si-s curioasa de ce nu a iesit nimic. antibb le negativeaza? All good things come to those who wait Offline #2 2007-07-18 12:06:55
Re: test de sarcinan-ar avea de ce sa interactioneze. testele detecteaza un cu totul alt hormon decat contin AC, unul e cu treaba lui, astea cu treaba lor. ciudat oricum... mami de minuni Offline #3 2007-07-18 12:10:57
Re: test de sarcinachiar ciudat. esti sigura ca a luat pastilele cum trebuie???? testele mai dau si erori, mai ales daca sunt no name. sa incerce un Sure Check (nu e reclama, dar...) Offline #4 2007-07-18 12:21:51
Re: test de sarcinapai nici eu nu cred ca le lua cum trebuie din moment ce a ramas Offline #5 2007-07-18 13:49:04
Re: test de sarcinamai , nici eu nu bag mana in foc ca n-a omis nici una da acu deja faptul e consumat si are deja bebelu in burtica.eu nu intelegeam cum de nu i-a iesit nimic la testele alea, ca a facut mai multe, acu sure check nu stiu daca a facut.si ma gandeam ca poate antibb astea au avut ceva de-a face. All good things come to those who wait Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-18 14:00:27
Re: test de sarcinadap si eu cred ca va ramane un mister Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|