|
Nu esti logat.
Intrebare ciudata?#1 2007-07-18 16:32:25
Intrebare ciudata?Fetele am si eu o intrebare poate cam ciudata,nu styu.Aseara am facut dragoste cu ubby si la un momentdat m-am pus desupra si am luat-o mai repede ca sa zic asa,intr-un ritm mai alert si peste ceva timp a iesit din mine "barbatia" brusc(ni se mai intampla cred ca si voua ,nu?) moment in care ubby a murit de durere.Acum stau si ma gandesc oare cand mai iese din mine asa brus in momentele mai rapide nu exista nici un risc pt el,adica sa se rupa ceva sau eu styu...poate suna aiurea dar...ma gandesc... Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #2 2007-07-18 16:35:51
Re: Intrebare ciudata?si noua ni s0-a inamplat,eu de 2 ori m-am accidentat asa...eu zik s aveti grija mai multa...de rupt nushu dk se poate rupe cva... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-07-18 16:39:58
Re: Intrebare ciudata?daca e o miscare brusca se poate torsiona, de ce nu si rupe corpii cavernosi...imi aduc aminte de un cetatean care acum vreo 2 veri si-a scapat un sac de vreo 20 de kile peste penisul in erectie (de ce era in erectie in mom ala nu stiu ) si si-a rupt minunatia. deci aveti grija... mami de minuni Offline #4 2007-07-18 16:43:03
Re: Intrebare ciudata?Aoleooo,daca o fi patit ceva???:-S dar nu cred ca nu s-a plans ca il mai doare,decat atunci s-a strabat tot la fata ca a iesit prea brusc si la durut rau:(ma simt naspa,offff numai vina mea ca ma miscam prea tare. Ultima oara a fost editat de Alexia_me (2007-07-18 16:43:57) Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #5 2007-07-18 16:58:38
Re: Intrebare ciudata?daca ar fi patit n-ati mai fi putut continua si il durea si acu. stai calma, numai aveti grija pe viitor mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-18 17:02:02
Re: Intrebare ciudata?Pai nu am mai continuat doar lamangaiat un pic ca imi era mila de amandoi ca sa zic asa si apoi l-am lasat in pace. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #7 2007-07-18 17:04:45
Re: Intrebare ciudata?Daca nu-l mai doare acum cred ca e ok. #8 2007-07-18 17:05:18
Re: Intrebare ciudata?Alexia intreaba`l pe prietenul tau daca nu are cumva o umflatura pe penis.daca are o umflatura ii probabil sa aiba un vas de sange spart sau ceva nu stiu sigur ce este dar se va curba penisul din cauza aia. Offline #9 2007-07-18 17:10:07
Re: Intrebare ciudata?Ce?????????Ma speryaty adica nu m-am gandit atat de departe,am pus mana pe penis dupa ce nu a mai putut el de durere si era normal adica nu am vazut nimik ciudat n-am simtit nimik ciudat doar ca se retrasese ca isi daduse drumul probabil sau de la durerea aia brusca s-o fi dus placerea si a revenit la dimensiunea normala. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #10 2007-07-18 17:12:18
Re: Intrebare ciudata?Haide mai ca deja ne ducem cu gandul prea departe, alexia_me stai calma ca nu i se va intampla nimic. #11 2007-07-18 17:13:00
Re: Intrebare ciudata?daca nu il doare si nu are nici o umflatura nu are nimic.daca are o umflatura probabil i se va curba penisul da iti zic eu ca placerea este mai mare cu penisul curbat . Offline #12 2007-07-18 17:14:48
Re: Intrebare ciudata?Nu vreau asa ceva,m-as simtii vinovata pt ca...nush....nu chiar nu ma m-ai gandesc pt ca ma ingorzesc,am sa am mare grija de acum incolo.:-S Unul langa altul pentru totdeauna... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|