homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere ciudata

#1 2007-07-19 00:14:15

dianag
New member
Inregistrat: 2006-10-28

scurgere ciudata

am si eu o problema...de fapt sora mea are...acum 3 sapt a luat ultimul ac...de 2 zile are o scurgere ciudata, mai exact cateva picaturi maronii...e posibil sa fie menstruatia?...sa vina mai repede?...sau sa vina la acelasi interval ca si cand ar lua ac?
  multumesc anticipat!

#2 2007-07-19 00:16:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: scurgere ciudata

e posibil sa fie un inceput de menstruatie. sangerarile maronii sunt progesteronice semn ca menstruatia e pe drum wink

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-19 00:18:56

dianag
New member
Inregistrat: 2006-10-28

multumesc mult!..sper sa se linisteasca...noapte buna!

#4 2007-07-19 00:23:44

o'hara
Platinum member

cu placere smile noapte buna si voua!

mami de minuni hjarta

#5 2007-07-19 21:04:43

ynaclau
New member
Inregistrat: 2006-10-05

Salut! Am si eu o problema care suna cam asa: cam de 1-2 luni am o scurgere abundenta galbuie si foarte zemoasa care nu miroase in niciun fel, bunica mea mi-a zis ca se numeste popular "poala alba", eu cred ca e o candida sau o boala cu transmitere sexuala, nu stiu cat de mult conteaza dar iau antibebe Yasmine, oricum maine ma duc sa-mi fac un papanicolau si un examen de secretie. O sa revin cu rezultatul analizelor, dar vreau ca cineva care a avut asa ceva sa-mi spuna si mie ce este. Va multumesc!

Mie chiar nu stie sa-mi spuna nimeni nimic?

Ultima oara a fost editat de ynaclau (2007-07-19 22:25:13)

Cand oamenii au vazut ca nu pot oprii timpul au inceput sa sarbatoreasca trecerea lui...

Publicitate

loading...

#6 2007-07-19 22:43:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ynaclau...orice schimbare a secretiei indica o problema...daca vreuna dintre fete a avut ceva asemanator fi sigura ca ti va raspunde smile

happy with him...inlove with him...puss

#7 2007-07-19 23:25:34

ynaclau
New member
Inregistrat: 2006-10-05

da merci, speram sa-mi vina un raspuns inainte de analize ca sa stiu la ce sa ma astept.

Cand oamenii au vazut ca nu pot oprii timpul au inceput sa sarbatoreasca trecerea lui...

#8 2007-07-23 15:49:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

poala alba e candida...si se numeste asa pentru ca e alba...nu galbuie. e nevoie de rezultatul de la analize...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2007-07-24 00:23:39

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

mi se intampla ceva ff ciudat..am secretia normala dar uneori gasesc pe panty o secretie galbuie  si omogena...parca e guma...ca se intinde...nu se intampla zilnic asta dar mi se intampla...ce sa fie???!!!

#10 2007-07-24 00:55:26

cata01
New member
Inregistrat: 2007-07-04

Si eu am la fel..o scurgere ciudata...alba..f putin galbuie..cesafac si nu stiu ce se intampla sad Doamne fereste..cum sa fie boala cu transmitere sexuala? grater

#11 2007-07-24 12:04:30

Al Pacino
Administrator

nu e...e normal

#12 2007-07-24 13:03:59

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

doctoressa imi poti spune daca e normal sau nu ceea ce mi se intampla??
ff ciudat..am secretia normala dar uneori gasesc pe panty o secretie galbuie  si omogena...parca e guma...ca se intinde...nu se intampla zilnic asta dar mi se intampla...ce sa fie???!!!

ma ingrijoreaza acea secretie galbuie care apare si e fff omogena

#13 2007-07-24 13:49:17

Al Pacino
Administrator

e normal

#14 2007-07-24 15:56:46

casie
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-07-24

Draga doctoressa,
Eu iau yasmine din luna februarie a acestui an in urma unei inreruperi de sarcina. Atunci mi l-a recomanadat medicul ginecolog fara nici un fel de investigatii sau alte intrebari.
In luna iunie am fost in concediu si ca sa stau linistita mai ales ca eram la mare si se suprapunera cu perioada in care trebuia sami vina ciclul, am continuat sa iau pastilele fara intrerupere. Deci practic am luat 2 folii una dupa alta. Dupa ce am terminat cea dea doua folie mia venit insa nu asa cum venea deobicei.
Nu stiu daca este sau nu normal insa m-am hotarat sa fac o pauza mai ales ca sotul meu nu este acasa si practic nu mai am de ce sa-mi fac griji in urmatoarele 3 luni.
M-am gandit ca poate a avut loc vreo dereglare si ca poate o intrerupere de anticopceptionale ar fi necesara. Insa dupa intreruperea asta am o scurgere cam abundenta pe care pana acum nu o aveam si care sincer e si cam neplacuta ca senzatie.
Spuneti-mi va rog are vreo legatura cu faptul ca am luat 2 folii de pastile cu faptul ca ciclul nu a mia venit ca in mod normal cu faptul ca am intrerupt pastilele si am scurgerea asta neplacuta???
Va multumesc din suflet!

P.S.Nu stiu daca tot din cauza pastilelor sau nu eu m-am ingrasat. O cunostinta medic ginecolog mia spus ca asta e cauza si ca ar trebui sa fac niste analize hormonale.

#15 2007-07-24 17:35:11

Al Pacino
Administrator

Scurgerea despre care vorbesti(fara insa sa spui mare lucru) se poate datora noii constelatii hormonale(diferita fata de cea sub care te situai cind luai pastile)...ca nu ti-a venit menstra normal...depinde ce intelegi prin normal insa medicul care ti-a recomandat pastilele ar fi trebuit sa iti explice ca se schimba caracteristicile singerarii menstruale cind iei contraceptive.
E posibil sa te fi ingrasat din pricina contraceptivelor insa dozarile hormonale ramin inutile. Mai degraba merita investigata functia metabolica

#16 2007-07-26 12:55:15

andrutza
Vizitator

ellys citeste regulile forumului nu ai voie sa postezi aceeasi intrebare in 2 locuri diferite. asa ca sterge unul dintre ele.

#17 2007-07-26 14:53:24

casie
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-07-24

Draga doctoressa,
Iti multumesc pentru raspuns si daca imi dai voie as vrea sa iti mai dau unele amanunte.
Ma refeream la faptul ca menstra pe care am avut-o dupa ce am luat cele 2 folii de pastile una dupa alta, nu era la fel colorata si la fel de "cantitativa". Am avut doar niste scurgeri maro roscat dar foarte mici in cantitate si ca perioada(3 zile). Inainte de perioada asta ciclul era normal si ca scurgere si ca culoare. Despre medicul care mia recomanadat sa le iau nu stiu ce sati spun, pentru ca nu mia zis nimic, decat ca sunt bune si usoare!
Am omis sati spun faptul ca la intreruperea de sarcina mia descoperit si o rana pe col si pentru care ar fi trebuit sa ma duc sami faca o colposcopie si dupa, o cauterizare. Numai ca de frica si din cauza timpului nu am mai ajuns.
Iti multumesc.
P.S. Daca as vrea sa reiau pastilele cand anume ar trebui sa reincep o noua folie? In prima zi a urmatorului ciclu?

#18 2007-07-26 23:54:30

nany
Membru
Inregistrat: 2007-07-26

Salut felelor. am si eu o problema pe care vreau sa v-o relatez, in special doctoressei. Acum 2 sapt , dupa actul sexual am simtit o usturime jos care m-a deranjat si la urinare. A continuat si urmatoarele 2 zile insotita si de o usoara mancarime in zona vaginala.Mi-a venit ciclul, a trecut si tot asa am simtit. Am mers si am facut un ex. microscopic pe frotiu si am urmatorul recultat:
celule epiteliale poligonale - relativ frecvente
celule epiteliale rotune - rare
celule cu aspect "clue cell" - absente
leucocite - relativ frecvente
trichomonas vaginalis - absent
levuri - relativ frecvente
inmugurite - prezente
hife, pseudohife - prezente
flora microbiana - flora mixta polimorfa si flora lactobacilara rara

Mai trebuie spus ca inainte de aceste simptome aveam o secretie galbuie si destul de abundenta iar acum e albicioasa. Doctoressa, te rog mult de un raspuns. Ce am?

#19 2007-07-26 23:59:08

o'hara
Platinum member

ai candida, iar bacilii curateniei (lactobacilii) sunt putini ceea ce nu e bine. trateaza candida si dupa un tratament cu iaurt va reface si flora naturala

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.