|
Nu esti logat.
De la antibebe ??#1 2007-07-19 09:54:49
de la antibebe ??ash vrea sa shtiu dc sunt protejata...am luat pastilutza la 9 seara ,iar azi de dimineatza mi-a fost f rau,am varsat shi am avut diaree,tzi minte k am citit ceva de forum de reactziile astea,dar nu mai shtiu exact unde ..la spooting?va rog sa ma sfatuitzi ..sunt ok??contact sexual am avut dar cu antibebe deci de sarcina nu cred k ar trebui sa se puna vorba nu?? Offline #2 2007-07-19 10:34:03
Re: de la antibebe ??daca in primele 4 ore dupa ce ai luat ac vomiti sau ai diaree , nu isi face efectul dar asa pastila a fost de mult digerata sa zic asa...deci poti sta linistita. Offline #3 2007-07-19 13:11:53
Re: de la antibebe ??intzeleg ..ms mult:* Offline #4 2007-08-02 21:07:43
Re: de la antibebe ??..iau antibb de doar7zile...si nu mai am chef de nik..is intr-o stare de depresie..si prietenul meu se chinuie fff mult q preludiul&all that,pentru k pur si simplu nu am never chef de sex...e de la antibb???? Offline #5 2007-08-02 21:16:59
Re: de la antibebe ??nu cred,ai luat pt. prea putin timp ca sa dispara cheful VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-02 21:21:13
Re: de la antibebe ??mai asteapta cateva zile, daca depresia persista, poate e mai bine sa mergi la doctor. dar poate e vorba de autosugestie, mai bine le iei macar o luna, sa vezi cum iti e Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-08-03 20:21:44
Re: de la antibebe ??Si eu as avea aceeasi intrebare...sunt la a treia folie de pastilute si de cand am inceput a doua folie si pana acum mi'am cam pierdut cheful...si mai ales nu mai am orgasm..adica f greu si sincer oricat ar incerca el sa imi fie mie bine trece f mult timp si bineinteles ca ii piere si lui cheful...imi spunea o prietena ca ar fi de la pastile toata schimbarea asta (lipsa "chefului"&orgasm).Voi ce spuneti? Offline #8 2007-08-03 20:30:33
Re: de la antibebe ??pai... daca esti convinsa ca lipsa apetitului se datoreaza pastilutelor, poti sa mergi la dr sa le schimbi. cat despre orgasm... mi-e greu sa cred ca are vreo legatura cu anticonceptionalele tine mai mult de psihic, mai ales la noi fetele. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2007-08-03 20:39:26
Re: de la antibebe ??poate ma stresez prea tare...mai ales ca nu iau de mult timp pastile si imi este frica de toata chestia asta de menstra peste sarcina...de cand iau antibebe imi vine menstra dar tine 4 zile max, fata de 7 cat ma tinea inainte....si tot felul de chestii de astea ...dar totul este paranoia:D merci mult pentru raspuns! Offline #10 2007-08-03 20:40:33
Re: de la antibebe ??eh.. durata si cantitatea menstrei se modifica de la pastilute cu placere Ultima oara a fost editat de ivy (2007-08-03 20:41:34) Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|