|
Nu esti logat.
Mare nelamurire#1 2007-07-19 15:29:16
Mare nelamurireAm un chist ovarian in stanga de 33 de mm... care s-a marit la 36 mm (in circa jumate de an).. si inca unul in dreapta de 26 mm.... la ginecologie doctora mi-a recomandat urmat tratament: anticonceptional Karissa + ibuprofen, antiinfalamtor... in special Nurofen. Aceasta este prima luna de cand am inceput tratamentul.. respectiv este a treia zi de tratament... inainte de asta am avut Microginon + Flamexin... pe care dupa prima luna (nici macar 1 luna ci maxim 2 sapt) l-am intrerupt ptr ca eram chiauna... dureri de cap. Exista 5 lucruri in viata care nu se pot recupera: 1. o piatra... dupa ce a fost aruncata/ 2. o vorba... dupa ce a fost spusa/ 3. o sansa... dupa ce ai pierdut-o/ 4. timpul... dupa ce a trecut/ 5. iubirea.... pentru cel ce nu lupta Offline #2 2007-08-16 15:18:43
Re: Mare nelamurireArdnaxela, nu lua 3 nurofen/zi...nici flamexin. anticonceptionalele fac treaba si singure...trebuie doar rabdare(cam 6 luni) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|