homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Igiena intima-12

#210 2010-05-19 19:52:08

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Re: igiena intima

vanilleeis a scris:

deeadeea21 a scris:

offtopic vecinii de sub mine fac toti baie o data pe saptamana, sambata... cred ca sa nu le afecteze ph-ul pielii sau stiu eu lol

de unde stii hmm ?

lol atunci se aude apa curgand lol pers care put de la 20 m distanta nu crezi ca stiu ce-i aia igiena.
a da, inca o chestie, cand se afiseaza tabelele la asociatie ei au doar cate 30-40 lei  va or la 4 persoane, scuza-ma..

#211 2010-05-19 20:00:02

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

piie a scris:

Eu zic ca 'fac baie' atunci cand imi spal si parul, si zic ca fac dus atunci cand ma spal doar pe corp.

Asa si eu.
Fac dus in fiecare seara, si cand e cald afara fac cate un dus de fiecare data cand vin de afara. Pana nu demult ma spalam si inauntru, cu degetul, ca sa scap de... ceea ce se aduna pe acolo  rodnar  dar am renuntat. Am scapat de secretia muuuulta dupa un tratament, dar candida tot acolo e. Si acum e si simptomatica. Concluzia: conteaza si cum iti faci igiena intima, dar iti trebuie si un gram de noroc, si o sanatate de fier.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-05-19 20:00:18)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#212 2010-05-19 20:23:39

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

deeadeea21 a scris:

kdeea a scris:

De aia am intrebat si eu, ca mi s-a parut ciudat ca vorbea de dus o data la 2 zile ( in ceea ce priveste zona intima ).

offtopic vecinii de sub mine fac toti baie o data pe saptamana, sambata... cred ca sa nu le afecteze ph-ul pielii sau stiu eu lol
eu cred ca daca vrei sa fii fresh si sanatoasa, cam de 2 ori pe zi(minim) trebuie sa te speli.. inevitabil iesi, transpiri sau stiu eu.. nu e suficient o singura data sau, mai rau, o data la 2 zile...  wink

Da, normal, nici nu se pune problema, fac dus zilnic, numai ca persoana care mi-a spus ca e mai indicat sa faci asta o data la 2 zile decat zilnic ( se referea la zona intima ) parea destul de sigura si am zis ca na, sa intreb, sa vad cum faceti si voi smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#213 2010-05-19 20:35:48

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

poate se referea inauntru kdeea..
acum..mi-am adus aminte de cineva,care imi zicea ca pe perioada cm nu se spala,ca..nu stiu ce dracu i se intampla...am uitat ce zicea..am ramas masca.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#214 2010-05-19 20:41:31

kdeea
Platinum member

Nu, nu, era vorba de exterior.
Oricum, pai daca dintr-un motiv sau altul ma aflu intr-un asemenea context incat nu apuc sa ma spal macar o data pe zi cand sunt la menstra, atunci folosesc servetele intime, chit ca nu sunt adepta lor, dar in cazuri de forta majora ... Hai ca daca, sa zicem, nu te speli oricand altcandva in fiecare zi, e una ... dar la menstra mi se pare chiar .. abominabil lol

Publicitate

loading...

#215 2010-05-19 20:43:49

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

poate tipei ii ,,miroase,, a levantica si nu trebuie sa foloseasca apa des,mna

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#216 2010-05-19 20:53:21

kdeea
Platinum member

lol

#217 2010-07-29 17:47:28

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

care crede-ti ca ii cel mai bun gel intim?
sapunul de bebe ii bun pt igiena intima?care?
va multumesc

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#218 2010-07-29 17:49:49

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kdeea a scris:

Nu, nu, era vorba de exterior.
Oricum, pai daca dintr-un motiv sau altul ma aflu intr-un asemenea context incat nu apuc sa ma spal macar o data pe zi cand sunt la menstra, atunci folosesc servetele intime, chit ca nu sunt adepta lor, dar in cazuri de forta majora ... Hai ca daca, sa zicem, nu te speli oricand altcandva in fiecare zi, e una ... dar la menstra mi se pare chiar .. abominabil lol

eu ma spal de cate ori imi schimb pampersu` si daca nu sunt acasa ...servetele umede

#219 2010-09-18 01:05:27

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

andrutza a scris:

Mie toti medicii asta mi-au recomandat sa nu fac spalaturi vaginale cu ceai sau apa pt ca vaginul are un sistem de autocuratare ca si ochiul.

acelasi sfat l-am primit si eu )

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#220 2010-09-20 14:42:49

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

Orange a scris:

andrutza a scris:

Mie toti medicii asta mi-au recomandat sa nu fac spalaturi vaginale cu ceai sau apa pt ca vaginul are un sistem de autocuratare ca si ochiul.

acelasi sfat l-am primit si eu )

nici dupa sex?

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#221 2010-09-20 22:17:56

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

dupa sex , da.....Eu una ma spal.

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#222 2010-09-20 22:38:35

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

si mie mi'a zis doctorul ca nu e indicat hmm mai ales la varsta mea.... dar daca tin neaparat sa fac dar rar ... asa ca ii urmez sfaturile smile

cat despre exterior ma spal zilnic cu gel intim ...de la oriflame sau avon (depinde de care am) ....si apoi dau cu crema intima ....

#223 2010-09-21 08:09:46

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

..cum sa nu te speli ..eu ma spal si dimineata si cand ajung de la lucru si seara.cand sunt la menstruatie nu mai zic , de cate ori schimb "the thing" si daca nu sunt acasa , cum au zis si fetele servetele intime, acum cu spalatul in interior nici eu nu sunt chiar in clar, pt ca si mie mi-a zis dr ca nu prea des , cred ca acum depinde si de organism cat inseamna nu prea des, after sex , oricum ma spal.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#224 2010-12-24 16:50:30

camy86
New member
Inregistrat: 2009-06-11

Buna fetelor o intrebare legata de igiena, recent am schimbat domiciliul, iar unde stam acum apa calda miroase groaznic a oua clocite, apa vine din put cam 50m adancime incalzita in boiler, am inteles ca ar fi de la sulf sau alte impuritati, ma gandesc daca nu imi face rau cand fac spalaturile interioare (dupa contacte tot e necesar), sa nu ma aleg cu vre-o infectie, aveti idee??

#225 2010-12-24 18:48:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Poti fierbe si raci apa cu care te speli jos, ca sa fii sigura smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#226 2010-12-24 22:49:42

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Am avut pina acum doar contacte protejate (cu prezervativ..zic asta ca sa accentuez ca nu ejaculeaza inauntru), ceaiuri nu am folosit...parca tot mai bine ii cu apa ...mai fresh )))) Inauntru ma spal practic de fiecare data(nu foarte adanc)...mai ales la menstuatie si cand are loc ovulatia pentru ca am niste secretii destul de abundente. La ginecolog nu mi-a fost depistata nici o problema .. deci, continui ca pina acum smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#227 2011-03-10 12:54:15

MedeeaM
Membru
Inregistrat: 2011-03-10

Fetelor, vaginul este printre cele mai curate organe, se curata singur prin acea secretie. Spalaturile vaginale, mai ales dese, sunt nerecomandate, pt k produsele din comert afecteaza pH-ul vaginului si flora vaginala. Eu nu stiu ce spray-uri folositi pt dansa, dar mare grija la produsele astea, ca nu0s tocmai naturale, n-au o compozitie special gandita pt sanatatea vaginului. Si nu va lasati incantate de preturile lor! Dai 20 de lei pe un produs care iti ataca pH-ul sau flora, te trezesti cu nu stiu ce bacterie sau microb si lasi triplu pe la doctori. Eu am cautat sa gasesc un produs pe baza de extract din copacul de piper brazilian, despre care am citit multe pe net si-am vazut un documentar care mi-a "aprins beculetele" si m-am interesat exact ce-i cu extractul asta! Pe langa faptul ca protejeaza vaginul de aparitia infectiilor, protejeaza si impotriva dezvoltarii celulelor canceroase in faza incipienta! Bine, sunt multe motivele pt care este miraculos, mai ales pt vagin. Si l-am gasit intr-un produs care pastreaza si pH-ul si flora vaginala, deci te poti spala cu el inauntru, dar cred ca depinde f mult si de cum ti-ai tratat vaginul inainte:-?

#228 2011-06-09 20:36:39

oligarh
New member
Inregistrat: 2011-04-15

se spune ca vaginul se curata singur, dar dupa menstra daca nu ma spal inauntru zici ca scot de acolo o siecretie cu miros de oua clocite..fuuu..e normal ca ma spal inauntru dupa menstra sau nu?? e mirosul d ela resturile de menstra, sau poate fi provocat de vre-o infectie, de care eu nu stiu??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.