homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Igiena intima-9

#153 2008-03-25 23:30:16

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

Re: igiena intima

cine a folosit gel intim de la faberlic dantela fina?si de la oriflame feminelle?ati auzit de ele?sunt ok?

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#154 2008-03-26 07:49:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

o amica are de la oriflime a zis ca este multumita de el smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#155 2008-03-26 09:21:11

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

eu nu cred ca sunt ok gelurile astea gen avon, faberlic, oriflame pt ca in mintea mea s-a format ideea ca astia care comercializeaza de toate MLM-urile astea nu sunt bune la nimic...poate doar la creme de corp si geluri de dus ca nu e mare inginerie. In fine....mai bine investiti in ceva bun cum ar fi Bioclin sau Saforelle chiar daca costa mai mult si care sunt facute pe baza unor studii amanuntite si avizate de comisii europene. Parerea mea ....

#156 2008-03-26 09:27:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si eu cred la fel, adica gel intim nu mi-as lua de la ei, poate alte prostioare colorate...
eu folosesc Lactacyd si sunt multumita

#157 2008-03-26 09:33:32

evilpink
Banat

eu am spuma de la bioclin si sunt multumita.... la saforelle ce au si cat costa ?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#158 2008-03-26 21:46:32

alitzy
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-03-06

Fetelor am citit toate commenturile voastre si nu stiu ce sa fac. Ultima oara cand am fost la gine si m`a diagnosticat (iar!!!) cu candidoza, s`a uitat in vagin si mi`a zis cu o voce plina de scarba:"Da` tu nu faci spalaturi? Vai cum arati!!" Doamne m`am simtit ca ultima mizerabila, desi fac spalaturi. Prima data cand am fost diagnosticata cu candida, mi`a zis gine sa fac macar o data pe sapt spalaturi intravaginale. Mi`am luat si eu irigator tantum rosa si de atunci(cam de 2 ani) fac o data pe saptamana spalaturi intravag. Acum, daca nu sunt bune, de ce le recomanda cu atata incredere? Aaa si mi`a zis sa fac cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat

This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!

#159 2008-03-26 21:50:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu n-am facut niciodata spalaturi si nu mi s-a zis niciodata ca as arata nu stiu cum. oricum cu 24 de ore inainte de controlul ginecologic nu se fac spalaturi. puteai f bine sa ii spui ca de asta arati asa wink sunt de ajuns spalaturile cu apa si cu degetul, fara ceaiuri, tantumuri si altele si doar daca vrei. nu sunt obligatorii.

mami de minuni hjarta

#160 2008-03-26 21:50:32

evilpink
Banat

sincer eu nu fac spalaturi.sunt medici si medici.eu una as schimba medicul.

puss puss puss

#161 2008-03-26 22:53:29

alitzy
Full member

cu siguranta nu mai merg la el cat traiesc. Si trebuia sa`i zic mai multe la "doctor", dar nu am stiut cum sa fug mai repede din cabinet. Ma rog, ideea e ca primul medic la care am fost mi`a zis sa fac. Nu mi`a recomandat a zis k neaparat sa le fac. La 19 ani eram si speriata si am facut.Acum m`am obisnuit, desi sincer nu`mi place. Si in primele zile de tratament faceam spalaturi in fiecare seara, inainte sa introduc ovulul, dar nu am mai facut la ultimele, dupe ce am citit ce ati recomandat voi. Acum nu stiu ce sa fac, o sa ma gandesc, nu as vrea sa`mi fac mai mult rau, nici sa exagerez din prea multa grija. Cert e ca ma simt mai bine. mai fresh dupa ce fac spalaturi intravag.

This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us!

#162 2008-03-27 00:17:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

foarte nelalocul ei acea afirnatie...cum ar vrea sa arati?...doar aveai candidoza cu secretiile de rigoare si toate spalaturile din lume nu te poate scapa de ele...oricum nu e bine sa abuzezi de ele...sa nu dai in cealalta extrema...adica in gardnerella...

happy with him...inlove with him...puss

#163 2008-03-27 12:00:29

alitzy
Full member

am avut eu ghinion cu medicul, oricum o las mai moale cu spalaturile, si o sa fac doar cu degetul si cu apa...nu o sa inteleg de ce le recomanda medicii cu atata inversunare, dar ma rog...in rest folosesc gel pt igiena intima de la Carefree cu aloe vera, sunt f multumita de el, dar cand il termin o sa incerc si Bioclin.

#164 2008-03-27 13:17:17

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Nu te spala cu gel intim in interior, indiferent de la ce firma ar fi. Doar la exterior poti sa il folosesti.
In interior poti face irigatii daca ai acum candida fie cu macerat de galbenele (2 linguri de planta la o cana de apa rece, lasi 12 ore si apoi incalzesti la foc f mic sa fie doar calduta), sau cu infuzie f. concentrata de pelin (2 linguri la o cana de apa clocotita), sau cu infuzie concentrata de musetel. Acestea poti sa le faci dimineata si seara cat timp ai necazuri, altfel nu ai nevoie, sau nu mai mult de 1 pe saptamana.
Spala-te si cu degetul in interior, uneori secretia de la candida e aderenta (atunci se simte mai aspru peretele vaginului).
Foloseste in interiorul vaginului, cu incredere, gelul Bioclin.

#165 2008-03-27 16:01:30

alitzy
Full member

Nu foloseam in interior gel intim! Doar ceai...la exterior ma refeream k folosesc gelul. Tocmai de aceea vroiam sa iau Bioclin k se poate folosi si in interior. Cat timp am facut tratamentul faceam spalaturi in fiecare seara cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat. In ultimele seri nu am mai facut ca am citit undeva pe forum ca nu e bine. De pelin nu stiam, eu credeam k e toxic (poate ma insel). Si de ceaiul de musetel la fel, am auzit k distruge ceva bacterie din interiorul vaginului si nu e bun pt spalaturi (in interior). Oooooffff ce bine era sa ma nasc barbat tongue

#166 2008-03-30 22:05:51

ellla03
Membru
Inregistrat: 2008-03-29

mie dr mi-a recomandat de 2-3 ori pe sapt spalaturi cu irigatorul, insa eu ma spal zilnic si cu degetul, si e ok

#167 2008-03-30 22:44:55

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu e bine nici zilnic sa ne spalam in interior;dupa fiecare contact sexual te speli cu apa , in rest de 2 ori pe saptamana e suficient

#168 2008-03-31 07:18:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ellla03 a scris:

mie dr mi-a recomandat de 2-3 ori pe sapt spalaturi cu irigatorul, insa eu ma spal zilnic si cu degetul, si e ok

sa nu risti o candida...

#169 2008-03-31 07:48:17

evilpink
Banat

e foarte bine ca te speli doar cu degetelul.... spalaturile excesive duc la gardnerella

puss puss puss

#170 2008-03-31 10:49:48

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

Fetelor, tot citesc si eu de spalaturi in interior cu degetul...da e bine? Adica nah, apa aia e nefiarta, chestii....Zic si eu ca nu stiu.

Mie medicii la care am fost pana acum ( vreo 3) toti mi-au recomandat spalaturi cu irigatorul cand luam tratament. Si neaparat cu apa fiarta inainte. De spalat cu degetul in vagin, niciunul nimic. Doar aici am auzit.

Referitor la gel, mie un medic mi-a recomandat Lactacid si de aproape un an tot pe ala il folosesc. Spuma de la Bioclin e mai buna?

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#171 2008-03-31 10:55:11

evilpink
Banat

eu am spuma si sunt multumita de ea.... iti dai seama ca nu intra apa in vagin cand te speli asa uzi doar degetelul wink....

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.