|
Nu esti logat.
Igiena intima-9#153 2008-03-25 23:30:16
Re: igiena intimacine a folosit gel intim de la faberlic dantela fina?si de la oriflame feminelle?ati auzit de ele?sunt ok? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #154 2008-03-26 07:49:40
Re: igiena intimao amica are de la oriflime a zis ca este multumita de el VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #155 2008-03-26 09:21:11
Re: igiena intimaeu nu cred ca sunt ok gelurile astea gen avon, faberlic, oriflame pt ca in mintea mea s-a format ideea ca astia care comercializeaza de toate MLM-urile astea nu sunt bune la nimic...poate doar la creme de corp si geluri de dus ca nu e mare inginerie. In fine....mai bine investiti in ceva bun cum ar fi Bioclin sau Saforelle chiar daca costa mai mult si care sunt facute pe baza unor studii amanuntite si avizate de comisii europene. Parerea mea .... Offline #156 2008-03-26 09:27:27
Re: igiena intimasi eu cred la fel, adica gel intim nu mi-as lua de la ei, poate alte prostioare colorate... Offline #157 2008-03-26 09:33:32
Re: igiena intimaeu am spuma de la bioclin si sunt multumita.... la saforelle ce au si cat costa ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#158 2008-03-26 21:46:32
Re: igiena intimaFetelor am citit toate commenturile voastre si nu stiu ce sa fac. Ultima oara cand am fost la gine si m`a diagnosticat (iar!!!) cu candidoza, s`a uitat in vagin si mi`a zis cu o voce plina de scarba:"Da` tu nu faci spalaturi? Vai cum arati!!" Doamne m`am simtit ca ultima mizerabila, desi fac spalaturi. Prima data cand am fost diagnosticata cu candida, mi`a zis gine sa fac macar o data pe sapt spalaturi intravaginale. Mi`am luat si eu irigator tantum rosa si de atunci(cam de 2 ani) fac o data pe saptamana spalaturi intravag. Acum, daca nu sunt bune, de ce le recomanda cu atata incredere? Aaa si mi`a zis sa fac cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #159 2008-03-26 21:50:06
Re: igiena intimaeu n-am facut niciodata spalaturi si nu mi s-a zis niciodata ca as arata nu stiu cum. oricum cu 24 de ore inainte de controlul ginecologic nu se fac spalaturi. puteai f bine sa ii spui ca de asta arati asa sunt de ajuns spalaturile cu apa si cu degetul, fara ceaiuri, tantumuri si altele si doar daca vrei. nu sunt obligatorii. mami de minuni Offline #160 2008-03-26 21:50:32
Re: igiena intimasincer eu nu fac spalaturi.sunt medici si medici.eu una as schimba medicul. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #161 2008-03-26 22:53:29
Re: igiena intimacu siguranta nu mai merg la el cat traiesc. Si trebuia sa`i zic mai multe la "doctor", dar nu am stiut cum sa fug mai repede din cabinet. Ma rog, ideea e ca primul medic la care am fost mi`a zis sa fac. Nu mi`a recomandat a zis k neaparat sa le fac. La 19 ani eram si speriata si am facut.Acum m`am obisnuit, desi sincer nu`mi place. Si in primele zile de tratament faceam spalaturi in fiecare seara, inainte sa introduc ovulul, dar nu am mai facut la ultimele, dupe ce am citit ce ati recomandat voi. Acum nu stiu ce sa fac, o sa ma gandesc, nu as vrea sa`mi fac mai mult rau, nici sa exagerez din prea multa grija. Cert e ca ma simt mai bine. mai fresh dupa ce fac spalaturi intravag. This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #162 2008-03-27 00:17:33
Re: igiena intimafoarte nelalocul ei acea afirnatie...cum ar vrea sa arati?...doar aveai candidoza cu secretiile de rigoare si toate spalaturile din lume nu te poate scapa de ele...oricum nu e bine sa abuzezi de ele...sa nu dai in cealalta extrema...adica in gardnerella... happy with him...inlove with him... Offline #163 2008-03-27 12:00:29
Re: igiena intimaam avut eu ghinion cu medicul, oricum o las mai moale cu spalaturile, si o sa fac doar cu degetul si cu apa...nu o sa inteleg de ce le recomanda medicii cu atata inversunare, dar ma rog...in rest folosesc gel pt igiena intima de la Carefree cu aloe vera, sunt f multumita de el, dar cand il termin o sa incerc si Bioclin. This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #164 2008-03-27 13:17:17
Re: igiena intimaNu te spala cu gel intim in interior, indiferent de la ce firma ar fi. Doar la exterior poti sa il folosesti. Offline #165 2008-03-27 16:01:30
Re: igiena intimaNu foloseam in interior gel intim! Doar ceai...la exterior ma refeream k folosesc gelul. Tocmai de aceea vroiam sa iau Bioclin k se poate folosi si in interior. Cat timp am facut tratamentul faceam spalaturi in fiecare seara cu ceai de galbenele si o lingurita de bicarbonat. In ultimele seri nu am mai facut ca am citit undeva pe forum ca nu e bine. De pelin nu stiam, eu credeam k e toxic (poate ma insel). Si de ceaiul de musetel la fel, am auzit k distruge ceva bacterie din interiorul vaginului si nu e bun pt spalaturi (in interior). Oooooffff ce bine era sa ma nasc barbat This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #166 2008-03-30 22:05:51
Re: igiena intimamie dr mi-a recomandat de 2-3 ori pe sapt spalaturi cu irigatorul, insa eu ma spal zilnic si cu degetul, si e ok Offline #167 2008-03-30 22:44:55
Re: igiena intimanu e bine nici zilnic sa ne spalam in interior;dupa fiecare contact sexual te speli cu apa , in rest de 2 ori pe saptamana e suficient Offline #168 2008-03-31 07:18:02
Re: igiena intima
sa nu risti o candida... Offline #169 2008-03-31 07:48:17
Re: igiena intimae foarte bine ca te speli doar cu degetelul.... spalaturile excesive duc la gardnerella VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #170 2008-03-31 10:49:48
Re: igiena intimaFetelor, tot citesc si eu de spalaturi in interior cu degetul...da e bine? Adica nah, apa aia e nefiarta, chestii....Zic si eu ca nu stiu. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #171 2008-03-31 10:55:11
Re: igiena intimaeu am spuma si sunt multumita de ea.... iti dai seama ca nu intra apa in vagin cand te speli asa uzi doar degetelul .... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|