homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?

#1 2007-07-20 00:57:27

mishulake
New member
Inregistrat: 2007-07-20

prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?

oke, am o prietena careia i'a intarziat 5 zile.suntem amandoi ingrijorati, mai ales k incepem sexul neprotejat, prezervativul punandu'l ulterior.intrebare : se poate sa ii intarzie menstruatia din cauza prea multor orgasmuri? prietena mea este in general satisfacuta si de cele mai multe ori are orgasm inaintea mea. luna aceasta, de exemplu a avut intr'o noapte 8 orgasmuri. sa fie asta cauza?sa fie o dereglare hormonala? ajutor, va rog

#2 2007-07-20 00:59:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: prea multe orgasmuri intarzie ciclul menstrual?

orgasme e pluralul corect...
nu, nu are cum sa ii intarzie din cauza asta. chiar stimuleaza contractiile uterine puternice dezlipirea endometrului. alta e cauza. la 7 zile de intarziere se poate face un test de sarcina.

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-20 09:24:54

mishulake
New member

am vazut ca se folosesc ambele forme nustiu
deci sa inteleg k un orgasm puternic ar putea sa o ajute ?
am mai auzit k testul de sarcina nu e eficient decat daca se face dupa o perioada de 10 zile fara contact sexual. este adevarat?

#4 2007-07-20 10:16:21

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

nu este adevarat! este valabil daca se face la 3 sapt de la contactul cu risc, respectiv la o saptamana de intarziere a menstrei... nu are nicio legatura cu contactele sexuale avute

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#5 2007-07-21 20:37:36

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..mai sa fie..chiar 8 orgasme pe noapte????de unde atita fericire????eu ma intreb cind o sa am macar unu..in fine nu va panicati..mai intirzie si ciclul citeodata..asa ca stay calm..

mariah carey - bye bye

Publicitate

loading...

#6 2007-07-21 23:17:02

mishulake
New member

micusa a scris:

..mai sa fie..chiar 8 orgasme pe noapte????de unde atita fericire????eu ma intreb cind o sa am macar unu..in fine nu va panicati..mai intirzie si ciclul citeodata..asa ca stay calm..

dap, 8 big_smile ma rog, metodele au fost variate lol
a intarziat 5 zile acum si cresc si framantarile.....si a mai aparut o necunoscuta in ecuatie.........substanta aia lipicioasa care e secretata d penis cu rol in lubrifiere.....poate prezenta vre'un pericol???
help...............

#7 2007-07-22 11:41:24

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

8??????? yikes OMG! crek la mn daca am 2-3 pe noapte e sarbatoare! rotfl2)))

#8 2007-07-22 12:10:35

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

Hi! Aveti grija cum va jucati! am avut o colega de liceu care tot asa facea cu prietenul ei, la inceputul actului penetrarea era fara prezervativ, apoi il foloseau...dar...a ramas insarcinata asa ca...aveti grija!!! Poate ramane insarcinata daca in timp ce faceti petting iti atingi parenera in anumite locuri dupa ce ti-ai atins penisul care are urme de sperma. Si...secretia aceea despre care vb ce are rol de lubrifiere poate contine spermatozoizi...e suficient ca unul singur sa ajunga unde trebuie...De ce nu vb cu ea astfel incat sa mearga la medic pt a i se recomanda anticonceptionale ca sa stati fara griji! (anticonceptionalele nu va protejeaza de BTS)

#9 2007-07-22 13:44:38

mishulake
New member

albastra a scris:

Hi! Aveti grija cum va jucati! am avut o colega de liceu care tot asa facea cu prietenul ei, la inceputul actului penetrarea era fara prezervativ, apoi il foloseau...dar...a ramas insarcinata asa ca...aveti grija!!! Poate ramane insarcinata daca in timp ce faceti petting iti atingi parenera in anumite locuri dupa ce ti-ai atins penisul care are urme de sperma. Si...secretia aceea despre care vb ce are rol de lubrifiere poate contine spermatozoizi...e suficient ca unul singur sa ajunga unde trebuie...De ce nu vb cu ea astfel incat sa mearga la medic pt a i se recomanda anticonceptionale ca sa stati fara griji! (anticonceptionalele nu va protejeaza de BTS)

mai, am avut grija sa nu faca penisul contact in timp ce purta urma d sperma....am fost precauti in privinta asta
si.....colega ta de liceu ce a facut? cesafac

#10 2007-07-22 13:46:12

domino
Full member
Inregistrat: 2007-07-08

mishulake a scris:

micusa a scris:

dap, 8 big_smile ma rog, metodele au fost variate lol
a intarziat 5 zile acum si cresc si framantarile.....si a mai aparut o necunoscuta in ecuatie.........substanta aia lipicioasa care e secretata d penis cu rol in lubrifiere.....poate prezenta vre'un pericol???
help...............

lichidul preejaculator contine si el spermatozoizi dar intr-un numar redus...sansele de a ramane insarcinata doar de la asta sunt destul de reduse dar nu la 0smile ..si eu recomand contraceptivele daca e o relatie stabila pt ca va scuteste de stres:P
cat despre orgasm...actul sexual ajuta menstruatia sa vina mai repede...

Nothing happens without a reason...

#11 2007-07-23 10:31:34

mishulake
New member

am urmat sfatul lui domino si a dat roade smile 10x guys

#12 2007-07-23 22:21:59

albastra
New member
Inregistrat: 2007-06-12

tipa a facut un avort...pt ca nu putea sa aiba un copil in cls a 10-a...dar s-a si dereglat hormonal dupa...sad dar acum e ok...aveti grija de voi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.