|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat#1 2007-07-20 01:33:13
am nevoie de un sfatstie cineva ce inseamna cervicita???si cum se trateaza?? Offline #2 2007-07-20 09:18:27
Re: am nevoie de un sfatcervicita este practic inflamatia uterului. Poate fi localizata atat la nivelul colului uterin dar si la nivelul corpului uterin. Este o boala foarte raspandita si se manifesta de obicei prin scurgeri abundente cu aspect vascos, datorita infectarii glandelor colului uterin. Se mai pot produce rani in jurul orificiului colului uterin si de aceea pot aparea sangerari usoare. Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-07-20 10:08:18) All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-20 18:00:47
Re: am nevoie de un sfatok mersi mult de tot pt sfat..eu am facut un examen cito-bacteorologic si mi-a zis in felul urmator: papa nicolau gr 2,frectevente celule epiteliale superficiale,flora grad 2 doar ca pe trimiterea de la doctorita pt laborator scria la diagnostic cervicita si vroiam sa stiu ce inseamna...ea mi-a zis ca mai trebe sa fac colposcopie sa vada dc rana are tendinte de vindecare si dc are o sa-mi dea ceva ovule vaginale si dc nu trebe cauterizata...ms inca odata pt sfat Offline #4 2007-07-20 18:18:36
Re: am nevoie de un sfatn-ai pt ce. oricum pap II e ok , stai linistita.cat despre rana incearca si cu ovule poate trece asa si nu tre sa te arda. sanatate. All good things come to those who wait Offline #5 2007-07-22 21:05:17
Re: am nevoie de un sfatmultumesc pt sfat..maine ma duc la o alta doctorita pt ca cea care mi-a facut examenu mi-a zis direct ca se gandeste la o cauterizare si nu mi se pare normal ca nici macar sa nu incerce cu niste ovule care sa cicatrizeze ...maine ma duc la o alta doctorita cu analizele sa vad ce parere are si dansa Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-23 13:19:42
Re: am nevoie de un sfatbunaaa... am fost de dimi la doctor si mi-a prescris niste ovule care trebe sa le iau 10 zile timp de 3 luni si dupaia sa ma duc la control sper sa scap de cauterizare.. Offline #7 2007-07-23 13:22:24
Re: am nevoie de un sfatsanatate multa All good things come to those who wait Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|