|
Nu esti logat.
Help!#1 2007-07-20 12:54:41
Help!Salutare si bine v-am gasit.Am o mare problema...Iau marvelon de mult timp - aprox 4 ani, respect de cela mai multe ori si ora la care le iau dar luna trecuta, cam la 2 sapt dupa menstruatie am uitat sa iau o pastila,de fapt am luat-o cu o intarziere de 10ore.Probelma este ca menstruatia imi venea ceas - stiam si ora, si trebuia sa-mi vina de ieri de la 12...exista sanse sa fiu insarcinata...si inca ceva, de luni trebuie sa incep o noua folie.Ce fac daca nu-mi vine pana atunci, le mai iau???astept raspuns ca ma duc la baie sa verific din 5 in 5 minute.pupici Offline #2 2007-07-20 13:12:10
Re: Help!si la cate zile dupa ce ai luat pastila cu intarziere ai avut contact sexual?oricum, nu cred ca e vreo problema,mie de obicei imi vine la 2-3 zile dupa ce termin folia.Azi maine trebuie sa-ti apara.in cazul in care nu ti-a venit pana luni fa-ti un test de sarcina inainte sa incepi o noua folie Offline #3 2007-07-20 13:59:36
Re: Help!Cred ca la 1-2zile ...poat Offline #4 2007-07-20 15:29:50
Re: Help!e posibil sa fie si de la caldura sau poate de la stres. Offline #5 2007-07-20 17:30:05
Re: Help!daca ai intarziat mai putin de 12 ore nu sunt probleme. cred ca altele sunt cauzele intarzierii: stres, caldura.. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-23 13:45:48
Re: Help!Multumesc pt sfaturi dar s-a produs minunea..ma cam speriasem un pic dar bine ca s-a terminat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|