|
Nu esti logat.
Ibalgin, ketonal, ketorol#1 2007-07-20 15:45:49
ibalgin, ketonal, ketorolibalginul, ketonalul si ketorolul scad eficacitatea contraceptivelor (pilulelor)? ca pe pe prospect scrie ca ele scad eficacitatea dispozitivelor contraceptive intrauterine Ultima oara a fost editat de bibishor (2007-07-20 15:46:16) Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #2 2007-07-20 16:11:00
Re: ibalgin, ketonal, ketoroldin ce stiu eu ibalginul e un analgezic si astea nu scad eficacitatea AC,dar mai bine mai asteapta si alte raspunsuri pt siguranta "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #3 2007-07-20 19:01:04
Re: ibalgin, ketonal, ketoroleu zic ca nu interactioneaza cu antibburile...la ketonal stiu ca scrie asa...mi a zis doctoressa ca e ok si mi a explicat dc scrie asa...dar nu mai tin minte rusine mie... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-20 19:02:22
Re: ibalgin, ketonal, ketorolketonal si ketorol stiu k nu.......celalat nush dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|