|
Nu esti logat.
Confuza...#1 2007-07-22 00:02:51
confuza...Am si eu o intrebare... Am inceput sa iau Yasmin (prima oara cand folosesc anticonceptionale) pe 10 (luna asta) si m-a tinut ciclul cam 7-8 zile, iar dupa asta am avut in continuare sangerari sau o scurgere maronie (presupun k era spotting). E normal sa tina spottingul 4-5 zile? si nu pare k se opreste... "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult... " Offline #2 2007-07-22 00:04:48
Re: confuza...da e normal, la mine a tinut in prima luna 15 zile Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #3 2007-07-22 00:17:13
Re: confuza...mersi mult pt raspuns, acum sper sa nu dureze si la mine atat de mult... "Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult... " Offline #4 2007-07-22 00:20:30
Re: confuza...se poate sa te tina si toata luna ...sa nu te sperii...asa e primele 3 luni pana te acomodezi cu ele it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2007-07-22 11:09:04
Re: confuza...Mie mi-a tinut cam pana mi-a venit menstruatia (adica toata luna). Depinde de noroc...prima data cand am luat yasmin nu am avut nimic...apoi am facut pauza..si cand am inceput sa iau iar (tot yasmin) am avut spotting. Asa ca iti uram noroc...sa scapi cat mai repede de spotting. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|