|
Nu esti logat.
Un sfat..plss#1 2007-07-22 20:49:26
un sfat..plssbuna..am si eu o intrebare...iau antibebe de 11 luni acuma in august fac un an..in primele luni le-am tot schimbat pana am ajuns la cele care imi fac bine adik laurina..pe acestea le iau din decembrie ,ianuarie aprox si am o intrebare....joi seara la ora obisnuita am luat prima pastila din folie ca am inceput o noua folie si a doua zi am avut contact sexual am fost protejata???? eu am inteles ca dupa prima luna se instaleaza protectia deci eu ar trebui sa fiu protejata....sau..? Offline #2 2007-07-22 20:54:37
Re: un sfat..plssesti protejata inca de la prima pastila. ar fi trebuit sa stii dupa atata timp...si daca tot nu erai sigura de ce n-ai intrebat inainte si intrebi dupa moment? of...oricum, esti in regula, n-ai de ce sa iti faci griji mami de minuni Offline #3 2007-07-22 20:56:24
Re: un sfat..plssda stiu ca trebuia sa stiu lucrurile acestea deja dar sunt mai speriata de felul meu si tot timpu intreb pe inca cateva persoane:D mersi oricum;) Offline #4 2007-07-22 20:57:15
Re: un sfat..plsscu placere nu e problema ca intrebi...doar ca ar mai trebui lucrat la temporizare mami de minuni Offline #5 2007-07-22 21:03:00
Re: un sfat..plssadik sa intreb din timp la asta te referi? Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-22 21:04:07
Re: un sfat..plsschioar vreau si eu sa intreb pt ca am auzit muuulte variante,daca uiti o pstila si iei d mult timp anti cica nu tre neaparat sa te protejezi pt k oricum nu poti ramane insarcinata imediat decat dupa 3-6 luni, dar dp o zi p alta nu se poate si ca nu este necesara protectia aia suplimentara de 7 zile.si in prospect am vz k scrie k daca uiti o pastila si nu este luata in ap[rox 12 h nu my are rost s o iei ci sa continui cu restu pastilelor l ora care trebuie dar protectie suplimentara.deci care-i treaba?dupa mintea mea nu ai avea cum sa ramai asa rpd,pt k organismul nu-si revine imediat.voi c ziceti/ Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-07-22 21:08:43
Re: un sfat..plsseu am intrebat o doctorita ginecolog despre chestia asta cu protectia suplimentara si a zis ca e adevarata chestia deci dc depasesti intervalul de 12 ore maxim atunci trebe 7 zile protectie suplimentara...la planing familial inca nu am intrebat dar cand voi ajunge am sa intreb si te voi anunta;) Offline #8 2007-07-22 21:10:46
Re: un sfat..plss
da...f multe probleme se pot rezolva din timp daca esti informat la timp Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-22 21:13:23) mami de minuni Offline #9 2007-07-22 21:14:00
Re: un sfat..plssdeci mie mi-a zis chiar sora prietenului meu lucrul asta...ca eu deja iau d mult timp pastile, am facut anu din iunie cred, iar prospectul este informativ si este valabil 12 h pt acele pers care sunt la inceput. ca nu poti ramane pt ca nu ai cum, folosesti de atat timp si mai ales ca dupa cateva luni bune ovarul isi ia rolul obisnuit fara pastile. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-07-22 21:16:05) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-07-22 21:21:17
Re: un sfat..plsssincer si sora mea a luat antibebe cativa ani si acuma cand a vrut sa ramana a ramas dupa vreo 6-7 luni dupa ce a renuntat la ele si acuma e in luna a 5-a dar ca sa fim sigure mai bine respectam cea ce zic doctorii sau prospectul Offline #11 2007-07-22 21:30:27
Re: un sfat..plss
f multe accidente se produc datorita faptului ca multe fete se bazeaza pe ce zice prietena lu' amica lu' cutare...prospectul nu are numai rol informativ. ce scrie acolo se bazeaza pe niste studii de laborator si cel mai bine te bazezi pe ce scrie acolo atunci cand nu esti sigura de o informatie Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-22 21:30:52) mami de minuni Offline #12 2007-07-22 21:55:46
Re: un sfat..plsseste foarte adevarat ca tre sa intrebi doctori de specialitate edsp[re orice intrebare ai avea si cred ca problemele difera de al persoane la persoane3 dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #13 2007-07-22 22:09:10
Re: un sfat..plsspai da difera. si asta i-amz is si yo k prospectul ala e cu un rol acolo. ca aia oricum tre sa puna prospect acolo. si da asta stiam si eu ka se ramane greu dupa ce intrerupi anti.si da difera de la persoana la persoana. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #14 2007-07-23 12:20:49
Re: un sfat..plssblue, te-ai risca? eu una nu am curajul asta. Nobody home Offline #15 2007-07-23 12:30:46
Re: un sfat..plsssincer nu m-as risca.i-am zs ieri cu tupeu" dk s-ar intampla cva l-aio creste u?" si ea tot imi zicea ca nu are cum sa se intample,nushu mi-a dat un exemplu dar nu my stiu care. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-07-23 12:34:45) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|