|
Nu esti logat.
Secretie sani-3#39 2007-09-18 14:50:49
Re: secretie sanieu am la ambii sani..cand apas...si doar o sapt 2 maxim dupa menstruatie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #40 2007-09-18 14:52:48
Re: secretie sanide aceea o tin eu pe a mea cu prolactina.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2007-09-18 14:56:54
Re: secretie sanisi eu tind sa cred tot asta..o sa mai fac un test..daca si ala e asa..nu stiu ce sa mai zic..oricum pana la echo mai am timp de un test.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #42 2007-09-26 00:27:14
Re: secretie sanihmm...am citit despre aceasta problema si m-am cam speriat...tzin minte ca acum vreun an cred poate chiar mai mult am avut si eu o secretie la sanul drept..transparenta...observam tot tmpul pe haine...dar mi s-a intamplat doar de 2 sau 3 ori....si cand am vazut ca a disparut m-am calmat...acum mi-e sa nu fi fost ceva mai grav si sa fi lasat netratat..dar chiar asa fara niciun alt simptom? Offline #43 2007-09-26 10:36:01
Re: secretie sanisecretia aceea e un simptom in sine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#45 2007-09-26 21:15:59
Re: secretie saninu stim daca e grav sau nu...normal sigur nu este. mami de minuni Offline #46 2007-10-10 18:53:04
Re: secretie sanirevin cu vesti.am facut ecografia si e totul bine nu am nimic,ca e de la pastile..ramane sa imi spuna doamna doctor daca le las de tot sau fac pauza..doctoressa ce parere aveti?eu n`as vrea sa renunt la ele..mi`ar fi f greu.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #47 2007-10-11 10:42:53
Re: secretie saniankuzza, pastilele pot duce la cresterea prolactinei...tu ai prolactina in valori normale(bizare dupa mintea mea valorile alea normale insa ma rog)...deci de ce sa le lasi???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2007-10-11 10:48:01
Re: secretie saniankuzza nu este obligatoriu sa renunti la ac. si mie la analize hormonale pe care le-am facut in vara mi-a iesit maricica( eu nu am secretie) dar cat timp iei ac. este normal ca ea sa creasca,medicul tau paoet sa iti dea medicamente care sa o scada si sa iei si ac. nu este bai.dar intrebarea mes este urmatoarea daca se hotaraste sa faca pauza si in cateva luni prolactina revine la un nivel normal,se paote ca dupa ce reia ac. sa cresca la loc? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2007-10-11 11:10:01
Re: secretie sanibun,eu o am in valori normale,nu e prolactina..dar secretia de la ce e?ecografia e buna..ce sa mai cred? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #50 2007-10-11 11:12:43
Re: secretie saniai vazut.....2 variante sunt mari si late...in cazul tau pare a nu fi valabila nici una. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-10-11 11:17:24
Re: secretie sanida asta am sa fac..si am s`o dozez cand am si secretia sa fiu sigura..am urmarit`o si e prezenta doar 7 zile dupa menstra..in rest nu curge nimic.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #52 2007-10-11 18:47:05
Re: secretie saniankuzza si eu am avut o secretie imediat ce am inceput anticonceptionalele...am facut prolactina care a iesit 23.3ng/ml (la valori normale scrie 4.79ng/ml-23.3ng/ml)...doctorita a concluzionat ca secretia e de la pastile(si ginecolog si endocrinolog) si nu mi s-a recomandat sa renunt la pastilute si nici sa fac pauza..mi-au zis ca e in regula..cam dupa trei luni a disparut de la sine Offline #53 2007-10-29 11:39:35
Re: secretie sanimaria popescu,la mine e de multe luni si n`a disparut..ecografia e in regula,nu stiu ce sa mai cred..doctora a zis ca vrea sa ma trimita la investigatii amanuntite labucuresti..nu mi`a zis despre ce e vb ,a zis decat ca e dureros..in fine..ultima oara mi`a luat o proba de secretie de la san si a trimis`o la laborator..asta vreau sa o intreb si pe doctoressa,poate stie dansa sa`mi spuna ce inseamna rezultatul asta..o sa mai pun "...." cand nu inteleg cate un cuvant Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #54 2007-10-29 11:48:51
Re: secretie saniankuzza, sincer rezultatul pe care il scrii nu imi spune decit ca nu e vorba despre o malignitate...atit. In rest, cum bine stii, eu inclin sa cred in continuare ca de vina e un exces de prolactina generat de contraceptive(deci tind sa-i dau dreptate medicului de la echo) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2007-10-29 11:51:27
Re: secretie sanimultumesc mult..am sa mai repet prolactina atunci cand am si secretia sa fiu eu sigura..si la alt laborator..daca si asta iese in val normale..nu stiu ce sa mai zic..si in caz ca iese mare va trebui sa renunt la pastile?sau e suficienta o pauza? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #56 2007-10-29 11:58:10
Re: secretie sanie suficienta o pauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-12-30 17:27:37
Re: secretie sanidoctoressa,am hotarat sa fac o pauza la pastilute,si bineinteles secretia a disparut..deci era vb de prolactina nu??si o a doua intrebare..cat timp trebuie sa fac pauza? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|