|
Nu esti logat.
Ce e acela orgasm??? :((((((#1 2007-07-23 03:00:22
ce e acela orgasm??? :((((((intrebare d baraj la care nu stiu daca ma poate ajuta cineva..stie cineva cum as putea reusi sa ajung intr-un final ...ACOLO???....mai exact...prietenul meu e foarte bun la pat si a fst singurul care m-a adus extrem de aproape de orgasm,insa,l-am oprit d fiecare data fara sa-mi dau seama...el a tot incercat sa ma aduca in punctul culminant,dar iarasi,ceva ma opreste....cel mai probabil e de ordin psihic..si vreau sa scap de asta... Offline #2 2007-07-23 08:19:48
Re: ce e acela orgasm??? :((((((pai daca tu nu stii ce e ala orgasm de unde stii ca te-a dus extrem de aproape de el? simt asa un paradox. e diferit la fiecare in parte, nu are definitie, oricum s-a mai scris despre asta pe aici. vorbeste cu prietenul tau si descoperiti impreuna care sunt punctele voastre erogene si apoi aprofundati. insa nu transforma orgasmul intr-un scop, bucurati-va de voi , nu fi stresata sau inhibata si sigur o sa vina All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-23 09:35:15
Re: ce e acela orgasm??? :((((((cauta pe forum, s-a vorbit o gramada despre orgasm, o groaza de sfaturi etc ... poate te ajuta Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|