homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce e acela orgasm??? :((((((

#1 2007-07-23 03:00:22

catdeluxe
Membru
Inregistrat: 2007-07-22

ce e acela orgasm??? :((((((

intrebare d baraj la care nu stiu daca ma poate ajuta cineva..stie cineva cum as putea reusi sa ajung intr-un final ...ACOLO???....mai exact...prietenul meu e foarte bun la pat si a fst singurul care m-a adus extrem de aproape de orgasm,insa,l-am oprit d fiecare data fara sa-mi dau seama...el a tot incercat sa ma aduca in punctul culminant,dar iarasi,ceva ma opreste....cel mai probabil e de ordin psihic..si vreau sa scap de asta...

#2 2007-07-23 08:19:48

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: ce e acela orgasm??? :((((((

pai  daca tu nu stii ce e ala orgasm de unde stii ca te-a dus extrem de aproape de el? simt asa un paradox. e diferit la fiecare in parte, nu are definitie, oricum s-a mai scris despre asta pe aici. vorbeste cu prietenul tau si descoperiti impreuna care  sunt punctele voastre erogene si apoi  aprofundati. insa nu transforma orgasmul intr-un scop, bucurati-va de voi , nu fi stresata  sau inhibata  si sigur o sa vina

All good things come to those who wait

#3 2007-07-23 09:35:15

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: ce e acela orgasm??? :((((((

cauta pe forum, s-a vorbit o gramada despre orgasm, o groaza de sfaturi etc ... poate te ajuta

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.