homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt insarcinata ?

#1 2007-07-23 09:23:44

nikol
New member
Inregistrat: 2006-12-26

sunt insarcinata ?

Buna , as dorii si eu un ranspuns!! Inainte luam Yasmine, dar am facut o luna pauza ... in luna asta am stat cu sufletul la gura! Acum 2 saptamani, nu m'am protejat si am luat pilula de a 2 zi, insa acum cateva zile sa intamplat sa ne facem de cap  in mare , el spune ca nu sa scapat .... insa eu am simtit ... nu stiu ce sa mai zic sad Mie trebuia sa imi vina zilele acestea, si nu am nici o simtoma ca trebuia sa imi vina, si trebuia sa spun ca luna trecuta mi-a venit pe 28 ... sunt sau nu sunt insarcinata ? cesafac

#2 2007-07-23 09:34:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: sunt insarcinata ?

nu avem de unde sti daca esti sau nu insarcinata. insa iti poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contact sau o saptamana de intarziere. e posibil sa fie o dereglare de la postinor si de la faptul ca ai intrerupt AC. mai asteptam

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-23 10:35:31

nikol
New member
Inregistrat: 2006-12-26

Re: sunt insarcinata ?

mai asteptam .... grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.