homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut

#1 2007-07-23 11:46:41

mara_82
New member
Inregistrat: 2007-07-23

salut

Salut la toata lumea. Am cateva intrebari.
Am o prietena care a avut contact sexual neprotejat pe 15-16 iunie, dupa care a luat in timp util postinor 2. Dupa vreo 5 zile a avut sangerare(adica cam pe 23 iunie), iar apoi la termen, pe 7-8 iulie a avut menstruatie normal. Cam acum o saptamana a vut ceva senzatii de greata si ameteli. Si-a facut 2 teste de sarcina diferite, la vreo 4 zile distanta unul de altul si i-au iesit negative. Si-a facut si HCG si i-a iesit 0,187, iar dr a zis ca trebuie sa fie peste 5 ca sa fie sarcina, si-a facut si control ginecologic si dr. i-a zis ca e uterul mic( a insitat atat cu testele si controlul din cauza senzatiilor de greata, pe care nu si le poat explica) Acum nu prea mai are senzatii de greata, dar de ieri, adica 22 iulie sangereaza. Ce se intampla? Are din nou menstruatia?(dar ei ar rebui pe 7-8 sa ii vina) Se poate sa fi fost insarcinata si sa se fi intamplat ceva cu sarcina?Are dereglari asa mari din cauza postinor-ului, dar a trecut mai bine de o luna de cand l-a luat?
Cum puteti sa ne ajutati?
Multumesc

#2 2007-07-23 11:50:15

andrutza
Vizitator

Re: salut

Pai daca si-a facut si teste si medicii i-au zis ca nu e nimic cred ca stiu ei ce stiu.....s-ar putea sa i se fi dereglat menstruatia de la postinor.

#3 2007-07-23 11:52:56

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

da, n-are cum sa fie sarcina. probabil s-a dereglat, nu conteaza ca a trecut o luna de la postinor, e o cantitate f mare de hormoni pe care trebuie sa-i elimine... si dureaza.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-07-23 15:09:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

SARCINA NU E BOALA SI NU DA GRETIRU DECIT OCAZIONAL
sunt insa nenumarate afectiuni care produc greata...alea trebuie gasite!
e interesant de stiut cum e singerarea de acum ca sa putem sa ne dam cu parerea ce ar putea insemna

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.