|
Nu esti logat.
Usturime#1 2007-07-23 12:15:17
UsturimeIeri am facut dragoste cu prietenul meu, si de la o pozitie am simtit ca am nevoie la baie.am fost la baie, dar inca ma incomoda ceva.si atunci cand baga penisul si il scoate sau baga doar glandul simt o usturime.Si apoi am simtit asa pe durata intregului contact.E de la lubrifiere?Ce ar putea fi?Scuzati ca am dat atatea amanunte , dar vreau sa fiu inteleasa cat mai bine. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-07-23 12:18:48
Re: UsturimePai erai lubrifiata bine? Daca nu se poate sa fie de la asta in caz ca nu te ustura in alte conditii, ci doar in timpul actului sexual. #3 2007-07-23 12:38:16
Re: UsturimeEram destul de lubrifiata.Dar tot timpul patesc asta cand folosesc pozitia aia si cand el baga doar glandul. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2007-07-23 12:40:25
Re: UsturimePai e de la pozitie inseamna daca doar asa te jeneaza incearca si u altele si las-o pe asta decat sa te simti nasol. #5 2007-07-23 13:16:35
Re: UsturimeSe mai intampla ca prietenul sa uite, dar de fiecare data cand vad ca ia pozitia asta ii atrag atentia.Mersi de raspunsuri! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|