homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un mik ajutor plz

#1 2007-07-23 13:35:19

ynocenta
Membru
Inregistrat: 2007-03-29

un mik ajutor plz

Buna ziua tuturor ... am o mica problema, daca poate sa ma ajute cineva sau chiar doctoressa as fi foarte multumita.
Sambata seara la ora 23.00 (cu o ora intarziere) am luat pastila contraceptiva ... eu folosesc Lo-Femenal ... si am stat toata noaptea treaza,
cam pana pe la 5:45 ... si cand m`am pus in pat, in nici un minut mi`a venit sa vomit ... si am vomitat ... dupa care am luat 2 guri de cola, si am vomitat din nou, mai mult decat prima data ...
Deci au trecut cam 6 ore si ceva de la luarea pastilei ... in mod normal ar trebui sa fi fost deja absorbita ... dar vreau sa va spun ca inainte cu o ora de a lua pastila am mancat un sandwich ... iar atunci cand am vomitat, l`am vomitat pe el ... ce spuneti? este posibil sa fi vomitat si pastila? Va rog help me!
Aseara am luat pastila in mod normal, sper sa nu fie vreo problema.
Multumesc mult!

#2 2007-07-23 13:43:01

silly_duck
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: un mik ajutor plz

dupa cum ai zis si tu  in mod normal ar fi trebut sa se fi absorbit (in 4 ore e ok). dar daca vrei sa fii 100% sigura  protejeaza-te suplimentar 7 zile de acum.eu zic insa ca esti ok , s-a absorbit

Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-07-23 13:45:44)

All good things come to those who wait

#3 2007-07-23 13:52:13

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu cred ca a fost absorbita mai rpd decta in 4 ore.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#4 2007-07-23 16:05:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e nevoie de protectie suplimentara...pastila aia s a absorbit...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.