|
Nu esti logat.
Sarcina?#1 2007-07-23 14:54:49
sarcina?iau anticonceptionale de foarte mult timp, recomandate de medic, pauze si control periodic. Offline #2 2007-07-23 15:03:34
Re: sarcina?dc iei anticonceptionale d mult timp ar trebui s stii ca esti protejata si in perioada d 7 zile....deci nu e nici o problema Offline #3 2007-07-23 15:04:24
Re: sarcina?esti protejata si in acele 7 zile d pauza...dar ce anticon iei/ Offline #5 2007-07-23 15:11:12
Re: sarcina?problema e ca de cateva zile ma simt balonata si am foarte mare pofta de mancare..ceva ciudat se intampla... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-23 15:36:19
Re: sarcina?am si eu o problema; iau acc de mai mult timp si luna aceasta mi-a venit extrem de putin, mai exact cateva picaturi o singura zi...e normal, sau am vreo grija????????????????HELP!!!!!!!!!!!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #7 2007-07-23 15:58:37
Re: sarcina?Nu este o parere avizata, dar stiu ca si una din prietenele mele a avut aceeasi problemuta si am fost impreuna la un cabinet de planning si acolo i-a spus doamna doctor ca nu are de ce sa-si faca griji, se mai intampla din cauza pastilelor, se mai regleaza menstra. A facut si vreo 2 teste si i-au iesit negative. Asta se intampla acum vreun an si bebe nu are inca No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #8 2007-07-23 16:03:34
Re: sarcina?alexamelin...daca le ai luat corect nu te agita...e normal sa se diminueze dupa un timp... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|