homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratamente corporale la saloane de cosmetica

#1 2007-07-23 18:00:28

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

tratamente corporale la saloane de cosmetica

Spuneti-mi si mie va rog, ati incercat vreun tratament (impachetari cu parargil, parafago, etc) pentru remodelare corporala? A dat rezultate?
Vreau si eu sa ma apuc de niste sedinte, insa nici nu stiu anume ce tratament..si mi-e ca nu da nici rezultate ..voi ce ziceti?

#2 2007-07-23 20:21:25

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: tratamente corporale la saloane de cosmetica

eu cred ca in primul rand difera de la organism la organism,daca da rezultate mai rapide sau trebuie sa astepti un timp indelungat.dar eu zic sa incerci un tratament,care ti se pare tie mai adecvat pentru ceea ce doresti sa iti remodelezi tu,mai ales combinat cu o sedinta de fitness da rezultate garantat (in special pt. celulita).asa fac si vedetele din lumea intreaga...sala + fitness + aerobic + sauna + masaj si un somn bun si rezulltatele se vad dupa 1-2 luna. ce bine ar fi ca fiecare sa isi poata permite...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#3 2007-07-23 20:43:23

Infinity
Hero member

uff..pai nu am timp si de fitness sau aerobic..d-abia cred ca am timp sa merg la un salon sad Multumesc mult pt sfat smile

#4 2007-07-23 22:39:41

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

eu cred k pana la o anumita varsta te poti mentine cu exercitii si alimentatie corecta, tratamentele cosmetice pt memeile care nu mai au alte solutii...

#5 2007-07-24 11:34:26

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

drept sa iti spun eu am doar 23 ani si am probleme cu celulita,mi-ar fi super-indicat sa fac niste sedinte de masaj (oridecare ar fi el) plus un tratament corporal din cap - picioare.nu cred ca are vreo legatura cu varsta ci cum vrei tu sa areti...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-07-24 18:06:30

Infinity
Hero member

ideea e daca nu ai grija de tine din timp..si lasi totul pt mai tarziu..ajungi sa te chinui mai mult.
Eu am fundul bombat, si implicit am celulita pe el, si pe picioare..consider ca daca las asa..celulita aia se va accentua (mai iau si AC), iar mai tarziu va fi mai greu sa scap de ea (daca nu va fi greu si acum)...asa ca de ce sa las pt mai tarziu, ceea ce pot sa fac acum ?

#7 2007-07-26 02:00:04

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Nu prea cred eu in minuni din astea. Nici eu nu am in mod normal timp de nimic (job la radio, intalniri cu clientii, munca pe situri pana la 2-3 noaptea) si totusi in momentul in care chiar mi-am impus asta mi-am facut loc de 2 ore pe zi timp de 2 zile pe saptamana.Modelarea corporala adevarata vine de la sport / efort .. cum vreti voi sa ii ziceti. Fa jogging, sari coarda .. whatever. Nu mai credeti si voi toate prostiile astea .. no offence .. ca o persoana care a facut sport destul de serios in ultimii ani: miscare frate .. asta e solutia. Am o prietena in forma ... rotunda un pic... si a vazut deja rezultate bune dupa 3 saptamani de tae-bo sau aerobic. 6 sedinte adica. Atat de "tepene" incat eu cu toata conditia mea fizica de la ani de karate am venit in 4 labe acasa ... incearca sa te strecori un pic la un sport. Macar o data pe saptamana. ceva care sa te "consume". Crede-ma ca functioneaza wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.