|
Nu esti logat.
Tratamente corporale la saloane de cosmetica#1 2007-07-23 18:00:28
tratamente corporale la saloane de cosmeticaSpuneti-mi si mie va rog, ati incercat vreun tratament (impachetari cu parargil, parafago, etc) pentru remodelare corporala? A dat rezultate? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #2 2007-07-23 20:21:25
Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticaeu cred ca in primul rand difera de la organism la organism,daca da rezultate mai rapide sau trebuie sa astepti un timp indelungat.dar eu zic sa incerci un tratament,care ti se pare tie mai adecvat pentru ceea ce doresti sa iti remodelezi tu,mai ales combinat cu o sedinta de fitness da rezultate garantat (in special pt. celulita).asa fac si vedetele din lumea intreaga...sala + fitness + aerobic + sauna + masaj si un somn bun si rezulltatele se vad dupa 1-2 luna. ce bine ar fi ca fiecare sa isi poata permite... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-07-23 20:43:23
Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticauff..pai nu am timp si de fitness sau aerobic..d-abia cred ca am timp sa merg la un salon Multumesc mult pt sfat My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #4 2007-07-23 22:39:41
Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticaeu cred k pana la o anumita varsta te poti mentine cu exercitii si alimentatie corecta, tratamentele cosmetice pt memeile care nu mai au alte solutii... Offline #5 2007-07-24 11:34:26
Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticadrept sa iti spun eu am doar 23 ani si am probleme cu celulita,mi-ar fi super-indicat sa fac niste sedinte de masaj (oridecare ar fi el) plus un tratament corporal din cap - picioare.nu cred ca are vreo legatura cu varsta ci cum vrei tu sa areti... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 18:06:30
Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticaideea e daca nu ai grija de tine din timp..si lasi totul pt mai tarziu..ajungi sa te chinui mai mult. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #7 2007-07-26 02:00:04Re: tratamente corporale la saloane de cosmeticaNu prea cred eu in minuni din astea. Nici eu nu am in mod normal timp de nimic (job la radio, intalniri cu clientii, munca pe situri pana la 2-3 noaptea) si totusi in momentul in care chiar mi-am impus asta mi-am facut loc de 2 ore pe zi timp de 2 zile pe saptamana.Modelarea corporala adevarata vine de la sport / efort .. cum vreti voi sa ii ziceti. Fa jogging, sari coarda .. whatever. Nu mai credeti si voi toate prostiile astea .. no offence .. ca o persoana care a facut sport destul de serios in ultimii ani: miscare frate .. asta e solutia. Am o prietena in forma ... rotunda un pic... si a vazut deja rezultate bune dupa 3 saptamani de tae-bo sau aerobic. 6 sedinte adica. Atat de "tepene" incat eu cu toata conditia mea fizica de la ani de karate am venit in 4 labe acasa ... incearca sa te strecori un pic la un sport. Macar o data pe saptamana. ceva care sa te "consume". Crede-ma ca functioneaza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|