homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de raspuns urgent pls!

#1 2007-07-23 18:43:26

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

am nevoie de raspuns urgent pls!

am uitat sa iau pilula de yasmin din a treia saptamana si sunt putin cam speriata de ce trebuie sa fac. m-am uitat pe indicatiile din prospect si imi spune k am de ales intre 2 chestii: fie sa administrez pilula, sa termin blisterul si sa incep blisterul urmator fara sa mai fac pauza de 7 zile urmand k menstruatia sa nu imi mai vina luna aceasta. fie sa nu mai administrez pilula si sa nu mai termin blisterul la care sunt acum si sa fac o pauza de 7 zile sau mai putin (timp in care trebuie sa imi vina mesntruatia) si apoi sa incep blisterul urmator! mi se pare cam ciudat sa imi grabesc efectiv menstruatia si as prefera sa folosesc prima metoda si anume sa nu imi vina luna aceasta. ce sa fac? o fi vreo problema daca nu imi mai vine luna asta? voi ce ati face in locul meu? uff iau yasmin de un an si ceva dar niciodata nu am uitat pilula din a treia saptamana. mi se pare tare complicat! trebuia sa o iau aseara asa ca am nevoie de un raspuns cat mai repede. va multumesc mult

#2 2007-07-23 19:54:52

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: am nevoie de raspuns urgent pls!

exact asta as face si eu: as lua 2 folii unite (si m-as proteja cu prezervativ pana as inghiti 7 pastile). sau as face pauza mai mica. de 3-4 zile.
si as lua azi si pastila de aseara (deci 2).

Nobody home

#3 2007-07-23 21:49:59

lya06
Full member
Inregistrat: 2006-12-11

multumesc din suflet Nashira! aveam nevoie de parerea unui expert! momentan oricum sunt plecata de langa sotul meu, mai am pana ajung acasa! te pup

#4 2007-07-27 10:31:59

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

lol nu sunt "expert". sunt... um... "utilizatoare" tongue

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.