|
Nu esti logat.
Trichomonas#1 2007-07-23 23:42:59
trichomonasAs dori sa stiu care sunt cauzele care ar putea duce la infectarea barbatilor cu trichomonas, in afara de contactul sexual neprotejat cu o persoana infectata. Antibioticele(amoxacilina) ar putea fi o posibila cauza??Sau infidelitatea ramane principala cauza? Offline #2 2007-07-23 23:47:05
Re: trichomonasavand in vedere ca trichomonas vaginalis este un parazit infectia nu are cum sa fie produsa de consumul de antibiotice! nu am mai auzit niciodata scuza asta. este o infectie ce se produce doar pe cale sexuala. cauza nu e infidelitatea ci sexul si atat mami de minuni Offline #3 2007-07-24 17:24:07
Re: trichomonasintrebam daca singurul mod in care un barbat poate lua trichomonas este sexul neprotejat cu o femeie care are trichomonas, pentru ca navigand pe net am vazut alte cai de infectare sunt de la toalete, prosoape( nu am inteles daca si pentru femei si barbati)...si la asta ma refeream: daca aceasta boala este dovada unei infidelitati din partea lui, sau daca e o concluzie pripita. Ultima oara a fost editat de alessandra21 (2007-07-24 17:29:12) Offline #4 2007-07-24 17:31:01
Re: trichomonascelelalte cai de infectare sunt mai mult ipotetice si folosite ca scuza, supravietuirea parazitului in mediul extern fiind extrem de redusa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-07-24 21:50:14
Re: trichomonas
trichomonas e parazit nu ciuperca! asta daca ai cu adevarat asa ceva...oricum...ciuperca aneroba?! schimba medicul...sincer! mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|