|
Nu esti logat.
...#1 2007-07-24 00:38:08
...Am avut contact sexual in apa... este posibil, daca am fost in apa si erectia a fost acolo sa raman insarcinata Offline #2 2007-07-24 00:43:01Re: ...intai trebuie sa ne spui daca a ejaculat in tine... sau la 5 m distanta?!?!pentru ca daca la mare a ejaculat un tip in apa... nush daca avem cum sa ramanem insarcinate El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #3 2007-07-24 02:08:25
Re: ...s-ar putea ramane in apa marii daca temperatura ar fi constanta la un anumit nr de grade (27 parca)... nu vreau sa spun prostii, dar asa tin minte din liceu ca ne spunea profa de anatomie... deci sanse nu prea sunt Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #4 2007-07-24 11:51:10
Re: ...daca nu a ejaculat in tine in apa nu ai cum sa ramai insarcinata.dar daca a ejaculat in tine cand erati in apa asta depinde de noroc,cat de activi si jucausi sunt "baietii" lui... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #5 2007-07-24 12:24:37
Re: ...erectie=tumefierea penisului(pe romaneste:se scoala) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 18:43:29
Re: ...dar spermatozoizii nu mor daca iau contact cu apa? sau numai in contact cu aerul? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|