|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2007-07-24 08:52:01
intarzierea menstruatieice se poate face daca vrei sa intarzii menstruatia? Offline #2 2007-07-24 08:59:34
Re: intarzierea menstruatieida un search , s-a discutat si rasdiscutat despre asta.legi doua folii de antibb All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-24 09:58:25
Re: intarzierea menstruatieinu e nevoie sa legi chiar 2 folii...poti sa iei o folie completa si sa mai iei de pe o alta folie cate pastilute ai nevoie pt a ti intarzia menstre... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-09 15:14:11
Re: intarzierea menstruatieifetelor apropo de cehstia cu legatu celor doua folii iau de vreo 5 luni anit si pana akuam am facut intotdeauna pauza de 7 zile dar akuma in 15 august plek la mare si tre sa imi vina ciclu, oare cum sa fac oiau 2 folii fara sa fac cele 7 zile de pauza apoi zuna viitoare imi va veni menstruatia ca pana akum, adik ot in aceea si zi de pauza, sau apare iar spotting sau alte efcete adverse???????? va multumescx anticiapat >< dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-08-09 15:32:00
Re: intarzierea menstruatieiapare menstra in aceeasi zi de pauza...eventual mai abundenta nitel si cu dureri mai mari Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-09 15:47:23
Re: intarzierea menstruatieimultumesc foarte mult din tot sufletul .....si sper sa ramaneti mereu alturi de noi si sa ne ajutati in continuare dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-08-09 16:02:46
Re: intarzierea menstruatieiai vreo premonitie care iti spune ca s-ar putea sa imi iau cimpii la un moment dat?....deocamdata nu e cazul...asadar...sunt aici Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-09 17:22:16
Re: intarzierea menstruatieinu nici de cum asta, dar am observat ca nu ati mai fost pe forum de cateva zile si vroiam sa stiti cat de mult va apreciez si stiu ca si restul fetelor sunt de acord cu mine dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #9 2007-08-09 17:33:25
Re: intarzierea menstruatieiof...stiu, insa am avut probleme...in sensul ca mi-am vegheat o bunica pina ce a murit iar apoi...priveghi...de-astea. acum a trecut si sper sa nu apara altceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-09 17:34:32
Re: intarzierea menstruatieisincere condoleante.........!!!!!!!!!!!!! dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #11 2007-08-09 17:36:11
Re: intarzierea menstruatieise intimpla....a trecut... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-04-22 16:02:24
Re: intarzierea menstruatieibuna ziua, as avea si eu o intrebare:sapt viitoare plec cu iubitul meu la mare si in mod normal luni(28) ar fi ultima zi cand iau pastilutele active, iar vineri pe 2 mi-ar veni ciclul.ehh eu as dori sa-mi vina sambata, mai pot lua o pastiluta activa si marti? deci cu alte cuvinte sa-mi intarzii menstra cu o zi? Offline #13 2008-04-22 16:06:37
Re: intarzierea menstruatieisigur ca da, si cu mai multe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-04-22 16:08:14
Re: intarzierea menstruatieim-ati linistit...va multumesc mult. si inca o intrebare..daca vreau sa incep folia cealalta dupa ce mai iau pastilutza aceea in plus..in mod normal..asa cum o incepeam tot pana acum ar insemna sa scurtez pauza?ar fi vreo problema? si de cate ori pe an se poate face acest lucru cu intarzierea menstruatiei? Ultima oara a fost editat de laurik16 (2008-04-22 16:12:00) Offline #15 2008-04-22 16:14:22
Re: intarzierea menstruatieinu e nici o problema daca scurtezi pauza... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-04-22 16:15:09
Re: intarzierea menstruatieiva multumesc inca o data. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|