homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza si pastilele

#1 2007-07-24 11:35:44

gabrielleb3
New member
Inregistrat: 2007-07-24

pauza si pastilele

buna, sunt un membru nou...si as avea si eu o intrebare...nu stiu sigura daca s-a mai vorbit dar, eu intreb...folosesc anticonceptionale triquilar,iar dupa un an de utilizare am facut pauza o luna, dupa care am reluat folia...intrebarea este: e suficienta aceasta pauza? este prea scurta? si o alta nelamurire este urmatoarea: la ultima folie am luat din greseala in ziua de luni pastila de marti si, vazand ca au aceeasi culoare(deci si aceeasi concentratie) am facut acelasi lucru marti, luand pastila de luni...este in regula? este posibila ca in perioada de libera de 7 zile care a urmat contraceptia sa fie mai redusa???

#2 2007-07-24 11:43:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: pauza si pastilele

pauza nu se face decat la recomandarea medicului in cazul unor probleme de sanatate sau daca iti doresti copil...daca pastilele au aceeasi concetratie de hormoni atunci eu zic ca e ok...nu sunt probleme cu contraceptia...mai asteapta si alte pareri...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-24 11:43:44)

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-07-24 11:43:40

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

de ce ai facut pauza dupa 1 an de zile? din cate stiu eu nu trebuie facuta pauza,nu are nimik daca nu faci pauza delok si continui sa ie-i pastilele in continuare.nu are nimik daca incurcat pastilele daca au aceeasi concentratie.protectia este la fel de eficienta ca si pana akuma.fii fara griji...

p.s. sterge topicul celalalt...

Ultima oara a fost editat de Ank-Su-Namun (2007-07-24 11:44:53)

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2007-07-24 12:26:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ai gindit corect in privinta celor 2 pastile....cu pauza...inutila

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-07-24 15:00:53

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Iau AC de 4 ani si acum un an o prietena mi-a zis ca trebuie sa fac neaparat o pauza, ca asa i-a recomndat ei medicul ginecolog..si am facut pauza..uitasem durerile cumplite de la menstruatie si cand am reinceput folia am avut niste simptome nasoale- ma durea capul, sanii, aveam greturi..lucruri pe care nu le-am simtit cand am inceput sa iau AC..a fost ulima pauza, urmatoarea o fac pt un bebel

Publicitate

loading...

#6 2007-07-24 23:32:33

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

la recomandarea medicului trebuie sa faci pauza

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#7 2007-07-25 07:50:04

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

brunetzik a scris:

la recomandarea medicului trebuie sa faci pauza

nu trebuie sa faci pauza decat atunci cand vrei bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.