|
Nu esti logat.
Pauza#1 2007-07-24 11:43:40
pauzanu vreau sa par stresanta dar am nevoie de informatii...am citit cateva comentarii din care am inteles ca pauzele nu sunt necesare neaparat decat daca iti sunt recomandate de medic...este chiar adevarat??? eu sunt foarte stresata de faptul ca , luand mai mult timp anticonceptionale imi va fi un pic mai dificil sa raman insarcinata in momentul in care ma voi decide asupra acestui aspect...as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la pauzele astea ..ca ma omoara...p.s.: eu iau triquilar de un an si jumatate..multumesc foarte mult!!! Offline #2 2007-07-24 11:47:14
Re: pauzadaca le iei pe o perioada de mai multi ani logic ca la inceput va fi umpic mai greu sa ramai insarcinata...pana isi revine organismul...adica primele cateva luni...mai citeste pe aici si vezi ce s a mai scris...s a dezbatut fffff mult acest subiect... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-24 12:25:38
Re: pauzae posibil sa nu poti sa faci copilul exact in zodia ta preferata, intr-adevar....insa nu mi se pare a fi o problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|