|
Nu esti logat.
Novynette/ mercilon#1 2007-07-24 13:09:38
novynette/ mercilonbuna! Offline #2 2007-07-24 13:23:42
Re: novynette/ mercilondaca incepi in prima zi de menstruatie esti protejata inca de atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-07-24 18:56:45
Re: novynette/ mercilonBuna! Sunt noua pe forum , la prima interventie . Am si eu o intrebare " e a doua luna cand iau novynette si am inceput sa iau si supradyn-vitamine--efervescente .Isi vor face efectul anticonceptionalele daca iau si vitamine? Am avut un contact sexual a doua zi de cand am inceput a doua folie si sunt cam speriata.Va rog sa-mi raspuneti!Multumesc ! Offline #4 2007-07-24 19:14:14
Re: novynette/ mercilonesti protejata, vitaminele nu interactioneaza cu anticonceptionalele. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-07-24 22:34:00
Re: novynette/ mercilonMultumesc pt raspuns,IVY ! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 23:02:31
Re: novynette/ merciloncu placere Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-08-07 12:54:08
Re: novynette/ mercilonSalut!, Eu am mai luat anticonceptionale si anume Mercilon. De la inceputul lui martie si pana la sfarsitul lui iulie am facut pauza. Mi-a venit ciclul miercuri 1 august, si de atunci am incept iar sa iau Mercilon, am luat prima tableta in prima zi a ciclului cum e prescris. De obicei eu aveam un ciclu de 3-4 zile, iar inainte nu am avut probleme. Dar astazi e a 6 zi de cand i-au Mercilon si inca mai am sangerari, mici maronii. Sa intrerup folia?? E ceva in neregula? Sau doar e modul de adaptare al organismului?? Necesit un raspuns urgent daca se poate. Offline #8 2007-08-07 12:55:25
Re: novynette/ mercilonnu. e spotting. da o cautare. s-a vorbit mult despre asta. enormal in primele 3 luni. Nobody home Offline #9 2007-08-15 11:30:04
Re: novynette/ mercilonBuna ziua! Am si eu o intrebare: pot fi insarcinata daca folosesc novynette?Mi-a intarziat ciclul doua zile si mi-e tare teama.Va multumesc anticipat! Offline #10 2007-08-15 11:33:03
Re: novynette/ mercilondaca le-ai luat corect,nu ai luat antibiotice,nu ai vomat la mai putin de 3-4 ore dupa o pastila,nu ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi.nu esti insarcinata poate se modifica ziua in care iti vine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|