|
Nu esti logat.
Un sfat#1 2007-07-24 16:06:59
un sfatbuna ziua!am si eu o problema.mi-am inceput viata sexuala in urma cu un an cu actualul meu prieten si inca de la inceput am avut dureri care in timp s-au mai diminuat dar nu de tot.Nu am avut niciodata orgasm pana acuma si singura pozitie in care nu simt durere este cea a misionarului.Ma plictisesc foarte repede si daca incercam sa schimbam pozitiiile ma doare rau.De cand mi-am inceput viata sexuala am si durerei menstruale foarte mari.In trecut am avut si chisturi ovariene pe acre le-am tratat cu anticonceptionale.Nu stiu cum sa rezolv acesta problema avand in vedere ca imi iubesc prietenul si nu as vrea ca probelema asta sa imi afecteze viata de cuplu. Offline #2 2007-07-24 16:18:50
Re: un sfatsi eu am avut aceiasi problema..cred k ar trebui sa discuti cu prietenul tau sa alegeti o pozitie confortabila pentru amandoi, vorbeste deschis cu el despre asta si cu siguranta veti gasi o solutie..in ceea ce privesc durerile menstruale eu, si acum, dupa 2 ani de zile de cand mi-am inceput viata sexuala inca le mai am.I-au un nurofen in prima zi si trece:) Offline #3 2007-07-24 16:53:27
Re: un sfatam avut in trecut si eu aceasta problema.chestia e ca la inceput corpul tau se obisnuieste cu noile senzatii si poate te acomodezi mai greu...incercati un preludiu mai lung sau o stimulare orala din partea prietenului tau...poate face minuni!!!!si nu mai fii stresata ca n-ai orgasm ..vine si el dar mai trebuie sa te antrenezi Offline #4 2007-07-24 17:03:59
Re: un sfatdupa 1 an sa mai fie vorba de acomodare?... e posibil sa nu i se fi rupt himenul in totalitate? intreb, nu stiu daca e posibila chestia asta dupa deja 1 an... Ultima oara a fost editat de ivy (2007-07-24 17:04:08) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-07-24 17:39:40
Re: un sfatnu himenul o doare....o doare plictiseala care alunga excitatia..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-24 18:48:13
Re: un sfat ma gandeam eu ca dupa un an deja ar trebui sa fie ok... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-07-24 23:53:09
Re: un sfatla mine afost vorba de partener, cu primul care ma dezvirginat am avut dureri ffff mari, nici un orgasm dar de cand sunt cu iubi meu si de cate ori facem dragoste am orgasm si ne simtim bine amandoi dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|