homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand pot sa am contact sexual...?

#1 2007-07-24 16:19:55

usagi
New member
Inregistrat: 2007-07-24

cand pot sa am contact sexual...?

buna...am si eu o intrebare! acum o luna si ceva am avut o intrerupere de sarcina. dupa 3 saptamani am fost la un control ginecologic unde mi s-a spus ca nu am nici o problema si ca pot incepe sa iau anticonceptionale orale. am inceput sa iau anticonceptionale karissa pe care mi le-a recomandata ginecologul meu, in prima zi a menstruatiei. problema este ca de atunci nu a mai incetat sangerarea, desi mai am o saptamana si termin folia! nu este o sangerare puternica, dar nu se mai termina( "picura"). e prima oara cand iau anticonceptionale si din cate am citit pe prospect se poate deregla menstruatia in primele 3 luni de administrare...intrebarea mea este daca pot avea contact sexual cu logodnicul meu fara a folosi o alta metoda contraceptionala? si mai am o intrebare: cand o sa mi se regleze din nou menstruatia, care sunt zilele in care pot avea contact sexual fara nici o "grija"?

#2 2007-07-24 16:26:35

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

Re: cand pot sa am contact sexual...?

lichidul care zici k picura se numeste spotting si este normal in primele 3 luni de la administrarea anticonceptionalelor.este procesul prin care trebuie sa trecem fiecare pana organisml nostru se obisnuieste cu anticonceptionale.daca ai inceput din prima zi de menstruatie si le-ai luat corect poti avea reletii sexuale fara a folosi alte metode contraceptive.

#3 2007-07-24 16:40:44

usagi
New member
Inregistrat: 2007-07-24

multumesc mult de ajutor! chiar mai scos dintr-un impas! smile

#4 2007-07-24 16:46:43

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

dupa 6 sapt de la avort poti avea relatii....eu as mai astepta nitel..

Mamica de 2 pui scumpi

#5 2007-07-24 17:40:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu mai are ce astepta cosmina07!
a avut deja o menstruatie normala dupa avort...e suficient

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.