|
Nu esti logat.
Analize in luna de nastere#1 2007-07-24 19:01:40
analize in luna de nasterela analizele care se fac in luna in care te-ai nascut se pot depista anticonceptionalale? ca nu am idee ce analize se fac....multumesc don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #2 2007-07-24 19:11:02
Re: analize in luna de nastereLa tv au spus k trebuie sa mergi la dr de familie care iti face un consult general si iti recomanda anumite analize. Offline #3 2007-07-24 19:14:00
Re: analize in luna de nastereda? eu am auzit ca sunt un set stabilit care se face la toata lumea.... don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #4 2007-07-24 23:50:54
Re: analize in luna de nastereanti nu se cunosc in nici o analiza, numai poate te inteaba dak iei anti, si da anlizele tre sa le faca toata lumea dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|