|
Nu esti logat.
E normal sa iti intarzii o menstruatie?#1 2007-07-25 11:51:59e normal sa iti intarzii o menstruatie?am citit pe un prostect de LOGEST ca iti poti intarzia o menstruatia..de fapt sa nu-ti vina toata luna incepand o noua folie cu ziua urmatoare cand termini folia anterioara..eu as vrea sa fac acest lucru deoarece ma duc la mare exact in perioada menstruatiei:|..e normal?se poate ? Offline #2 2007-07-25 11:56:31
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?nu e nici o problema. poti lua 2 folii fara pauza. Ultima oara a fost editat de marissa (2007-07-25 11:56:55) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #3 2007-07-25 20:44:10
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?Am si eu o problema.....Am intrat putin in panica deoarece nu mi-a venit ciclul....Intrebarea mea este...Poate sa intarzie din cauza caldurii? Eu iau aticonceptionale (Desorelle) de 3 ani jumate si este prima data cand imi iatrzie! Le-am luat regulat..nu am uitat nici o pastila.....iar azi(25.07.2007) trebuia sa-mi vina...Ce sa fac? Sunt motive sa intru in panica? Va rog sa-mi dati un raspuns urgent! Va multumesc! Offline #4 2007-07-25 21:16:57
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?nu mai posta acelasi mesaj in mai multe locuri.dc le-ai luat corect ,nu tb sa iti faci griji.alta ar fi cauza intarzierii Mamica de 2 pui scumpi Offline #5 2007-07-25 21:24:58
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?
Nu stiu ce se poate intampla....este prima data in 3 ani jumate cand patesc asa ceva!!! Intru in panica deja rau de tot.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-25 22:53:26
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?caldura, stresul sunt motive care pot intarzia menstruatia dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-07-25 23:15:18
Sper din tot sufletul sa fie de la caldura.....ca in ultimele zile....parca am fost drogata din cauza caniculei...oricum...daca maine nu-mi vine.....ma duc sa-mi iau un test de sarcina.....Si DOAMNE fereste sa fie ceva ca dau in judecatafirma de anticonceptionale la ce draci am in mine!!!!! Offline #9 2007-07-26 09:48:21
ti s-a raspuns. si daca un raspuns e corect si n-are nevoie de completari nu prea mai adauga nimeni nimic mami de minuni Offline #11 2007-09-02 11:10:21
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?hey!tocmai am terminat a2a folie de logest.sunt in perioada de 7 zile in care trebuie sa imi vine ciclul si deja este a2a zi si nu mia venit.este normal daca ciclul nu imi vine inca din primele zile de pauza?am luat pastila destul de regulat.au fost zile in care am luat-o a2a zi dar nu cred si sper sa nu fie asta problema.oricum am facut un test si a iesit negativ deci nu cred ca e vorba de o sarcina. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #12 2007-09-02 11:24:17
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?de obicei vine in zilele 4-5. Nobody home Offline #13 2007-09-02 11:39:41
asa e mie imi vine in a4a zi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-09-02 14:05:19
adica au fost zile in care ai uitat si ai luat a 2a zi? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #15 2007-09-02 19:14:57
Da, am luat-o in 2-a zi. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #16 2007-09-02 19:35:39
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?A 2a zi insemnand cu o intarziere mai mica de 12 ore? #17 2007-09-02 21:06:34
Am gresit, am luat cel tarziu in 24 ore. Am luat 2 pastile, a 2-a zi. Stiu ca exista riscul, sper sa fie totul ok... Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #18 2007-09-03 09:27:35
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?exista un risc. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #19 2007-09-03 21:21:35
Re: e normal sa iti intarzii o menstruatie?daca am luat o folie si nu am facut pauza de 7zile,ptr ca am vrut sa imi aman menstra,am luat in continuare alta folie,8 pastilute,si azi vreau sa o intrerup,sa nu o duc pana la capat,cam cand mi-ar veni menstra?imediat dupa ce le-am oprit? don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|