homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?-2

#20 2007-07-26 12:49:51

andrutza
Vizitator

Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?

unik nu ma refeream la tine eu nu stiu dc o iei personal smile ma refeream la cei care isi fac asa aiurea circumcizie.

#21 2007-07-26 12:52:34

caesara
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-18

anomarind a scris:

Este dureros cand se face la o varsta inaintata,adica atunci cand nu mai este copil, se recomanda cand este bebe,ca nu prea stie ce se intampla.Oricum se fac anestezii locale,si operatia este facuta de medic,dar  este mai curat,si multe statistici arata ca riscul contactarii si transmiterii bolilor sexuale este cu mult redus la persoanele care au circumcizie.

este falsa supozitia conform careia daca esti circumcis esti mai curat sau scade riscul transmiterii BTS. circumcizia este o interventie chirurugicala care se face numai la cererea parintilor (in cazul bebelusilor) sau a barbatului si nu prea se mai face decat in baza unor credinte religioase. de fapt aceasta interventie nu face decat sa creasca nivelul de iritatie a organului genital, pentru ca acesta intra in contact direct cu materilalele textile etc si in cele mai multe cazuri provoaca un mic disconfort. si nici nu ii face pe barbati mai mult sau mai putin potenti. oricum, daca el este atent cu corpul sau si are grija de igiena sa, nu conteaza daca este circumcis sau nu. pana la urma natura nu ne-a dat nimic in plus sau in minus, ca sa intervenim noi. preputul este pus acolo ca sa protejeze piela f.f.f. sensibila a capului penisului, nu pentru a fi taiat.
personal, nu cred ca circumcizia este o masura benefica in igiena. pana la urma, daca e nespalat, asa o sa fie si daca e sau nu circumcis.

pisicuttza, nu e cazul sa te ingrijorezi daca sotul/prietenul tau nu este circumcis. lasa-l asa natural...

Ultima oara a fost editat de caesara (2007-07-26 12:58:54)

#22 2007-07-26 12:54:32

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pai asta ma gandeam si eu ca daca faci circumcizie nu te infectezi mai repede...ca pielea aia are un rol de a impiedica microbii sa infecteze rpd organul

#23 2007-07-26 13:24:52

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

barbatii circumcisi au sensibilitatea mult mai mica la nivelul capului... pt ca se freaca tot timpul de haine si devine imun aproape la atingeri..

#24 2007-07-26 15:21:19

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

caesara a scris:

este falsa supozitia conform careia daca esti circumcis esti mai curat sau scade riscul transmiterii BTS. circumcizia este o interventie chirurugicala care se face numai la cererea parintilor (in cazul bebelusilor) sau a barbatului si nu prea se mai face decat in baza unor credinte religioase. de fapt aceasta interventie nu face decat sa creasca nivelul de iritatie a organului genital, pentru ca acesta intra in contact direct cu materilalele textile etc si in cele mai multe cazuri provoaca un mic disconfort. si nici nu ii face pe barbati mai mult sau mai putin potenti. oricum, daca el este atent cu corpul sau si are grija de igiena sa, nu conteaza daca este circumcis sau nu. pana la urma natura nu ne-a dat nimic in plus sau in minus, ca sa intervenim noi. preputul este pus acolo ca sa protejeze piela f.f.f. sensibila a capului penisului, nu pentru a fi taiat.
personal, nu cred ca circumcizia este o masura benefica in igiena. pana la urma, daca e nespalat, asa o sa fie si daca e sau nu circumcis.

pisicuttza, nu e cazul sa te ingrijorezi daca sotul/prietenul tau nu este circumcis. lasa-l asa natural...

exact asta vroiam sa spun si eu smile

p.s. am vazut filmulet cum i se face unui bebelus circumcizia, cum taie in carne vie. sad urla saracutul de era rosu tot la fata!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#25 2007-07-26 15:37:15

anomarind
New member
Inregistrat: 2007-06-05

Sa stiti ca nu este o supozitie si nicidecum falsa, foarte multi medici spun asta si nu cred ca vorbesc sa se afle in treaba,in plus eu am pe cineva f. apropiat care este circumcis si nu este niciodata iritat ,nici nu la deranjat vreodata ceva din cauza operatiei.Oricum,parerile sunt impartite nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ce nu vrea,daca e sa vorbim in vant si tatuajele definitive dor foarte tare si nu sunt impuse de religie nici nu am auzit sa aduca beneficii!

DORESTE MULT,CA SA POTI SA RENUNTI LA CE NU AI PRIMIT!

#26 2007-07-26 16:27:02

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Unik am si eu o intrebare . De ce la musulmani e traditia asta? E doar o curiozitate de-a mea.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#27 2007-07-26 18:10:40

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

De citit la acest subiect:

http://www.circumcizia.org/video.html
http://www.circumcizia.org/pierde.html
http://www.circumcizia.org/ritualuribarbare.html
http://www.circumcizia.org/sfat.html
etc.... toate articolele pe http://www.circumcizia.org/

Sigur ca nimeni nu obliga pe nimeni si fiecare are o parere......dar eu am ramas socata si mirata ca cineva sa-si doreasca constient sa faca asta sau un parinte sa-si supuna copilul la aceasta operatie si la ce va urma cand va creste. No more comments.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#28 2007-07-27 13:26:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

este o supozitie ca circumcizia fereste de BTS...nu e adevarat. Fereste insa de bolile datorate lipsei de igiena pentru ca din pacate exista multi barbati care nu decaloteaza penisul sa il spele cum se cuvine. La cei circumcisi e gata decalotat.
Lipsa de sensibilitate pe gland e reala
Arabii ca si evreii vin din istorie cu circumcizia asta....si e legata de posibilitatile de igiena precum si de climatul din zonele in care traiau...de aceea religia a impus-o atunci ca obligatorie, la copilul foarte mic....
Nu este insa deloc obligatorie la persoane adulte....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#29 2007-07-28 01:10:39

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

Butterfly20 a scris:

oricum din pctu meu de vedere asta nu e o operatie sanatoasa...daca Dumnezeu te-a lasat asa dc te pui sa modifici...aaa ca o faci din nevoie e una dar ca o faci ca sa te tina mai mult sau ca zice religia nu prea-s de acord
religia este in concordanta cu ce spune Dumnezeu si daca El voia sa abia toti circumcizie corpul barbatilor arata alfel

sincer, da.. e ca si cum ti-ai taia un sfarc.. nustiu

#30 2009-09-13 15:44:12

hulya
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-06-15

unik a scris:

pisicuttza a scris:

mi se pare super naspa si dureros....cesafac

nu este deloc dureros...si nashpa nu e pt k circumcizia are si rol in igiena, pt k la excesul de piele de pe penis se aduna mizerie...si e mai igienic dupa, si barbatul circumciz rezista mai mult in pat, in majoritatea cazurilor.

eu cred ca pentru o igiena buna este de ajuns dusul de dimineata nu trebuie sa exageram si sa ne punem partenerii sa isi faca circumcizie... si in legatura cu ce ai zis tu ca un barbat circumcis rezista mai mult la pat...se intampla asta datorita desensibilizarii drastice a zonei dupa circumcizie. eu cred ca lumea ar trebui sa fie mai informata. intrati pe www.circumcizia.org si sa vad ce parere mai aveti atunci.

app sunt de 4 ani cu iubitul meu care este circumcis de mic din motive religioase..dar eu personal nu sunt de acord cu asa ceva.
va poop

#31 2009-09-13 16:23:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce idee... de unde ati mai scos-o si pe asta, frate? eu nu stiu pe nimeni care sa-si fi facut operatia asta... si da, mi se pare aiurea, cum scria cineva mai sus, sa i se frece pielea aia sensibila de chilot... total aiurea... nu degeaba a lasat Dumnezeu putza asa cum e...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#32 2009-09-13 18:18:05

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

katami a scris:

ce idee... de unde ati mai scos-o si pe asta, frate? eu nu stiu pe nimeni care sa-si fi facut operatia asta... si da, mi se pare aiurea, cum scria cineva mai sus, sa i se frece pielea aia sensibila de chilot... total aiurea... nu degeaba a lasat Dumnezeu putza asa cum e...

Corect smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#33 2009-09-13 20:55:18

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

eu pana acum nu am citit nimic in legatura cu circumcizia In ce consta mai exact??

life is like a game you must be the best

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.