|
Nu esti logat.
Toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?-2#20 2007-07-26 12:49:51
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?unik nu ma refeream la tine eu nu stiu dc o iei personal ma refeream la cei care isi fac asa aiurea circumcizie. #21 2007-07-26 12:52:34
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?
este falsa supozitia conform careia daca esti circumcis esti mai curat sau scade riscul transmiterii BTS. circumcizia este o interventie chirurugicala care se face numai la cererea parintilor (in cazul bebelusilor) sau a barbatului si nu prea se mai face decat in baza unor credinte religioase. de fapt aceasta interventie nu face decat sa creasca nivelul de iritatie a organului genital, pentru ca acesta intra in contact direct cu materilalele textile etc si in cele mai multe cazuri provoaca un mic disconfort. si nici nu ii face pe barbati mai mult sau mai putin potenti. oricum, daca el este atent cu corpul sau si are grija de igiena sa, nu conteaza daca este circumcis sau nu. pana la urma natura nu ne-a dat nimic in plus sau in minus, ca sa intervenim noi. preputul este pus acolo ca sa protejeze piela f.f.f. sensibila a capului penisului, nu pentru a fi taiat. Ultima oara a fost editat de caesara (2007-07-26 12:58:54) Offline #22 2007-07-26 12:54:32
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?pai asta ma gandeam si eu ca daca faci circumcizie nu te infectezi mai repede...ca pielea aia are un rol de a impiedica microbii sa infecteze rpd organul Offline #23 2007-07-26 13:24:52
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?barbatii circumcisi au sensibilitatea mult mai mica la nivelul capului... pt ca se freaca tot timpul de haine si devine imun aproape la atingeri.. Offline #24 2007-07-26 15:21:19
exact asta vroiam sa spun si eu "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-26 15:37:15
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?Sa stiti ca nu este o supozitie si nicidecum falsa, foarte multi medici spun asta si nu cred ca vorbesc sa se afle in treaba,in plus eu am pe cineva f. apropiat care este circumcis si nu este niciodata iritat ,nici nu la deranjat vreodata ceva din cauza operatiei.Oricum,parerile sunt impartite nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ce nu vrea,daca e sa vorbim in vant si tatuajele definitive dor foarte tare si nu sunt impuse de religie nici nu am auzit sa aduca beneficii! DORESTE MULT,CA SA POTI SA RENUNTI LA CE NU AI PRIMIT! Offline #26 2007-07-26 16:27:02
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?Unik am si eu o intrebare . De ce la musulmani e traditia asta? E doar o curiozitate de-a mea. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #27 2007-07-26 18:10:40
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?De citit la acest subiect: "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #28 2007-07-27 13:26:38
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?este o supozitie ca circumcizia fereste de BTS...nu e adevarat. Fereste insa de bolile datorate lipsei de igiena pentru ca din pacate exista multi barbati care nu decaloteaza penisul sa il spele cum se cuvine. La cei circumcisi e gata decalotat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-07-28 01:10:39
sincer, da.. e ca si cum ti-ai taia un sfarc.. Offline #30 2009-09-13 15:44:12
eu cred ca pentru o igiena buna este de ajuns dusul de dimineata nu trebuie sa exageram si sa ne punem partenerii sa isi faca circumcizie... si in legatura cu ce ai zis tu ca un barbat circumcis rezista mai mult la pat...se intampla asta datorita desensibilizarii drastice a zonei dupa circumcizie. eu cred ca lumea ar trebui sa fie mai informata. intrati pe www.circumcizia.org si sa vad ce parere mai aveti atunci. Offline #31 2009-09-13 16:23:28
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?ce idee... de unde ati mai scos-o si pe asta, frate? eu nu stiu pe nimeni care sa-si fi facut operatia asta... si da, mi se pare aiurea, cum scria cineva mai sus, sa i se frece pielea aia sensibila de chilot... total aiurea... nu degeaba a lasat Dumnezeu putza asa cum e... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2009-09-13 18:18:05
Corect Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #33 2009-09-13 20:55:18
Re: toti prietenii/sotii vostri si-au fct circumcizie?eu pana acum nu am citit nimic in legatura cu circumcizia In ce consta mai exact?? life is like a game you must be the best Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|